Десетте най-добри подаръка Sinterklaas до 60 евро

Съдържание:

Десетте най-добри подаръка Sinterklaas до 60 евро
Десетте най-добри подаръка Sinterklaas до 60 евро
Anonim

FIFA 20

Кой не обича приятна игра на футбол? Вероятно ще има някой във вашето семейство или група приятели, който се наслаждава на най-популярния спорт в Холандия. С FIFA 20 влизате в обувките на футболистите на Аякс, Фейенорд или ПСВ. Футболната игра, разбира се, е идеална и за провеждане на турнир по време на празниците.

FIFA 20 се предлага за 60 евро за конзоли или 53 евро за компютър.

Мишка Logitech G203

Вие или някой от членовете на вашето семейство сте заети със състезателни шутъри като Call of Duty: Modern Warfare или Overwatch, тогава естествено имате нужда от добра мишка за игри. За щастие офертата е по-добра от всякога и могат да се намерят мишки на атрактивна цена.

Една от препоръките е например Logitech G203 Prodigy. Тази малка мощност осигурява най-добра производителност и в момента се предлага само за €30.

Image
Image

Пълна колекция от филми за Хари Потър

Франчайзът „Фантастични животни“вече е в разгара си, но разбира се всичко започна с книгите и филмите на Хари Потър и неговите магически съученици. Пълната колекция от филми за Хари Потър вече е достъпна за тези, които все още не са гледали филмите, или за ентусиастите.

Пълната колекция от филми за Хари Потър се предлага за 20 евро на DVD или 28 евро на Blu-ray.

Безжични слушалки

От пускането на пазара на Apple AirPods, безжичните слушалки са на мода. Разбира се, не всеки има пари, за да купи доста скъпите тапи за уши от Apple, камо ли като подарък. За щастие много повече производители вече произвеждат безжични слушалки за малка част от цената.

Така че вече можете да спечелите Xiaomi Redmi AirDots само за 35 евро, включително стилна кутия за зареждане.

Image
Image

Монета огледало на Батман

Всеки знае емблематичния начин да привлечете помощта на Батман: човек осветява логото си в облаците и миг по-късно супергероят се появява зад вас. С монетата Batman Mirror Coin вече можете да направите това сами. Специално изсечената монета на Кралския холандски монетен двор, в сътрудничество с Warner Bros. Consumer Products използва иновативна техника за отразяване. Осветете монетата в тъмна стая или навън през нощта и емблематичното лого ще се появи.

Монетата Batman Mirror Coin е истински колекционерски артикул, от който са направени само 8000 копия. Идеален подарък за любителите на Батман и вече наличен само за 15 евро.

Филми на Дисни

Карикатурите и анимациите на Disney са купон за малки и големи. Почти всички са израснали със старите приказки или модерните класики като Frozen. В каталога на Disney винаги може да се намери хубав подарък.

В Bol.com вече можете да получите и две DVD или Blu-ray само за 20 евро. Можете да избирате от филми като The Lion King, Tangled, The Little Mermaid и Moana.

Image
Image

Assassin's Creed: Odyssey

С игрите Assassin's Creed всеки може да влезе в машината на времето, за да преживее един от най-обсъжданите периоди. Идеален за любителите на историята във вашето семейство. Например, в най-новата Assassin's Creed, играчите могат да преживеят войната между Спарта и Атина от първа ръка в Древна Гърция.

Билет за миналото с Assassin's Creed: Odyssey в момента струва само 30 евро.

Настолна игра Game of Thrones

Харесвали ли сте поредицата и книгите „Игра на тронове“, но бихте ли направили различен избор, ако бяхте един от героите? Или някой от членовете на вашето семейство се уморява да говори за сериала? Тогава настолната игра Game of Thrones е идеален подарък, който също е идеален за игра по време на празниците. Всички играчи избират едно от семействата и се борят за Железния трон с всички необходими средства.

Настолната игра Game of Thrones се предлага за 38 евро.

Image
Image

The Jackbox Party Pack

Настолната игра винаги е гарантирано забавна, когато я играете с близки приятели или любимите си членове на семейството. Освен това в днешно време вече не трябва винаги да седите около физическа игра. За Jackbox се нуждаете само от един телевизор, компютър или конзола и достатъчно смартфони за всички играчи. Вместо контролер, Jackbox може просто да се играе на вашия смартфон с всички възможности, които идват с него.

Jackbox има няколко издания, всяко със свои собствени луди цифрови настолни игри. Jackbox Party Pack струва около 25 евро.

телевизионни сериали

Днес сме завладени от силните телевизионни сериали. Почти невъзможно е да проследите всичко наведнъж, но за щастие повечето сериали ще бъдат пуснати и на DVD и Blu-ray малко по-късно. Разбира се, ще бъде още по-красиво, ако има промоция за получаване на няколко сезона у дома на достъпна цена.

В Bol.com се предлагат няколко сериала, включително топ сериали като Game of Thrones, Vikings, Outlander, Westworld и The Crown. Две DVD или Blu-ray кутии вече струват само 30 евро. Идеален за подарък.

Тази статия е публикувана първоначално на 17 ноември 2019 г.

Популярна тема