10 идеи за подаръци за Деня на майката 2018 г. - Защото си толкова сладка, мамо

Съдържание:

10 идеи за подаръци за Деня на майката 2018 г. - Защото си толкова сладка, мамо
10 идеи за подаръци за Деня на майката 2018 г. - Защото си толкова сладка, мамо
Anonim

Nintendo Lab - забавление с мама

Започваме нашите идеи за подаръци с Nintendo Labo!

Nintendo Labo е странното ново изобретение на Nintendo. Без квадратни очи от гледане в телевизионния екран с часове. Вместо това мама може да седне на масата с всичките си деца и да прояви творчество с тези купчини картон. Двете опаковки съдържат няколко неща, които правят възможно вдъхването на живот на картона.

Хубавото на Nintendo Labo е, че е истинска професионална терапия. Можете да прекарате часове в изработка на въдица, пиано или картонена кола. И когато обработите тези картонени парчета в нещо забавно, майките също могат да играят няколко игри с децата заедно. Колите могат да се състезават или да се опитват да се избият една друга от ринга, а въдицата може да се използва за закачане на риба.

С Nintendo Labo можете да правите много страхотни творения!

Карта за подарък на Netflix

Какво по-хубаво от това да можеш да спреш ума си след дълъг ден и да започнеш сериал на Netflix, изтегнат в леглото? Картата за подарък Netflix е добър съвет за Деня на майката, за да дадете на майките малко почивка. В услугата за стрийминг има много сериали и има за всеки по нещо. Независимо дали майка ви харесва детективи, драма или фентъзи, в Netflix има по нещо за всеки жанр.

И искаш ли веднага да препоръчаш няколко сериала с този подарък? Написали сме и специални предложения за различни жанрове със съвети кои серии не трябва да се пропускат. Например, ние ви казваме на кои сериали можете да се посмеете, но също и кои са най-добрите сериали в тази услуга. Това го прави чудесен съвет за подарък за Деня на майката!

Личен калъф за телефон

Личните подаръци също се справят много добре иначе. Например, можете да създадете персонализиран калъф за телефон, така че майка ви винаги да носи нещо със себе си, което да й напомня за вас. Например, чудесно е да направите корица с дизайн, който сте направили сами или снимка на цялото семейство.

Разбира се, можете също да проявите творчество, като просто купите празна корица, отпечатате любимата си снимка върху лист със стикери и след това залепите този стикер върху корицата. Ако това отнема твърде много усилия или време, има много други начини за персонализиране на кориците. Има няколко уебсайта, които ви дават възможност да проектирате свои собствени калъфи. След това тези калъфи се доставят до дома ви.

âПосещение на Mama Mia

Mama Mia вече е стар филм, но си остава класика. Майка ви вероятно си спомня филма от преди години, така че е забавно да си припомните, като гледате филма отново с нея. Това разбира се може да стане чрез повторно пускане на DVD или Bluray. Но има неща, които надхвърлят уютната атмосфера на всекидневната… Mama Mia ще се играе отново на 13 май в Pathé. Може би стотинката вече е паднала, но какъв ден е това? Точно така, Ден на майката! Не е ли страхотно да седите на киното с майка си на Деня на майката и да си спомняте, докато се наслаждавате на пуканки и питие?

Mama Mia беше включен преди това в нашия списък с най-добрите филми през май 2018 г. Тази класика е страхотно забавно да преживеете отново с майка си.

Филм на Disney Pixar като Коко

Ако сега не можете да отидете на кино на Деня на майката, можете, разбира се, да занесете филми и на майка си. Филмите на Disney и Disney Pixar също успяват да завладеят цялата семейна целева група от години и затова са изключително подходящи за подарък на майка ви. Когато разглеждаме най-новите филми, Коко се откроява особено. Това е филм, който е забавен за гледане с цялото семейство.

Coco в момента е на Bluray и DVD. Прегледахме филма и в нашия преглед на Coco му дадохме огромна оценка 9,0. Това разбира се е много висока оценка за филм. Филмът е описан като емоционално силен, има много теми за възрастни и има добра доза хумор, която е забавна както за големи фенове на Дисни, така и за истински принцеси.

iPad 2018

Друг хубав подарък е нещо, което да използвате на дивана. Спасете майка си от необходимостта да играе игри на мобилния си телефон през цялото време и я оставете да играе игри на малко по-голям екран. И тайно, това е хубава стъпка да я запознаете с неща, които са по-сложни за нея, като добавената реалност.

Страхотното на iPad 2018 е, че е доста евтин модел. Очевидно iPad е скъп подарък, 359 евро за 32GB вариант или 449 евро за версията със 128GB памет не са много пари за iPad. Трябва да се отбележи обаче, че все още трябва да закупите отделен Apple Pencil.

3DS детектив Пикачу

Нека майка ти спре всички онези детективски сериали с този подарък. Време е да разрешите мистерия по по-интерактивен начин. С това сладко джобно чудовище можете да разрешите различни проблеми, които вие, хората и други покемони сте причинили. Детектив Пикачу е много прост, но това го прави много подходящ, ако майка ви няма много опит с видеоигрите.

И ако искате да го направите завършен, можете също да й дадете твърде голямото Pikachu amiibo. Въпреки че това нещо е много тромаво за задържане срещу вашия 3DS. Този сладък жълт приятел е по-голям от вашето ново Nintendo 3DS и е малко тежък дори за новото Nintendo 3DS XL. Въпреки че изглежда добре в гардероба!

Monopoly Switch

Всички знаят Монопола: харесвате го или смятате, че е напълно ужасен. Въпреки че в някои случаи победителят се определя, като се види кой може да уталожи разочарованието си най-дълго и по този начин да спре играта последен, други успяха да се насладят на часове забавление с нея от години. Не напразно се появиха стотици версии на Monopoly, включително такава, която дори ви насърчава да мамите умишлено!

Monopoly също беше пуснат на Nintendo Switch. Умен ход, защото тъй като Nintendo Switch може лесно да се вземе със себе си, можете също да играете Monopoly навсякъде. Тази цифрова версия, разбира се, е по-лесна за носене със себе си, отколкото такава огромна кутия за настолна игра. И ако забележите, че има и издания за пътуване, това е така, но бихме искали да добавим, че Monopoly on Switch има много повече чар.

Анатомията на Грей

Предпоследният съвет за подарък за Деня на майката е DVD с последния сезон на сериал, който тя много харесва. Може би най-добре познавате майка си и знаете кои сериали гледа. Но ако не сте сигурни, поредица, която така или иначе ще се справи добре, е Анатомията на Грей. Сериалът се гледа от много хора и се показва по телевизията от много дълго време поради успеха си.

Краят на американския болничен сериал се вижда, но междувременно има не по-малко от петнадесет сезона. Това представлява стотици епизоди на удоволствие от гледането. Ако го планирате добре и майка ви наистина харесва сериала, можете да й позволите да гледа толкова много от сериала, че вече нямате нужда от съвети за подаръци за Деня на майката. Защото дори да сте й подарили половината от всички сезони, тя все още има много да наваксва. Ако майка ви вече познава сериала отвътре, има още един съвет за подарък за Деня на майката.

Съвет за подарък за последния ден на майката: карта за подарък Bol.com

Завършваме тези съвети за подаръци за Деня на майката с картата за подарък Bol.com.

Ако все още не знаете какво да подарите на майка си за Деня на майката, имаме още един съвет за подарък за Деня на майката, готов за вас: карта за подарък bol.com. Купувайки тази картичка, вашата майка може сама да реши какво да купи за Деня на майката. Направихте подарък по лесен начин и майка ви се чувства така, сякаш отново сте се сетили за нея.

Разбира се, картата за подарък е много по-малко забавна от другите неща, които вече бяха в списъка. Но по този начин тя купува техниката, игрите или филмите, които така или иначе й подхождат. Или нещо друго, от което се нуждае в къщата.

Популярна тема