Най-добрите оферти за Черен петък 2020 г. за подаръци

Съдържание:

Най-добрите оферти за Черен петък 2020 г. за подаръци
Най-добрите оферти за Черен петък 2020 г. за подаръци
Anonim

Assassin's Creed: Valhalla

Assassin's Creed: Valhalla излезе преди няколко седмици и е една от най-големите игри, излизали през 2020 г. Играта е изключително популярна и има защо. Играете като викинг Eivor и научавате начините на „Братството“в играта, което ви дава връзка с убийците. Има красиви визуализации, страхотен геймплей и много готина история, така че определено препоръчваме играта да я подарите на любим човек. Играта в момента се предлага с отстъпка от 13, - евро в Allyourgames и вие също ще получите страхотен плакат!

Можете да поръчате Assassin's Creed: Valhalla тук за 56,95!

Razer Blackwidow

Някой от вашите приятели или членове на семейството наистина ли е геймър и все още търси клавиатура? Тогава Razer Blackwidow е много готин вариант. Тази страхотна клавиатура е с много добро качество и също така изглежда много готино благодарение на светлините, които идват между и върху клавишите от клавиатурата. Razer разбира се е известен с това, че прави много добри продукти за геймърите и по време на Черен петък те могат да бъдат отбелязани за много по-малко пари от обикновено. Razer Blackwidow в момента се предлага с отстъпка от 45 EUR.

Можете да поръчате Razer Blackwidow тук за 89,- евро!

Image
Image

ACER Chromebook R13

Търсите лаптоп на добра цена? ACER Chromebook R13 може да е най-добрият вариант за вас! Този лаптоп има много добро съотношение цена-качество и също така има редица много удобни опции. Най-готиното е, разбира се, че можете да превърнете този лаптоп в таблет. Екранът се сгъва много лесно и с 13,3-инчов Full HD екран е с много добро качество. Можете да изберете на този лаптоп/таблет това, което ви харесва най-много по всяко време. Можете да използвате клавиатурата, за да работите възможно най-бързо, но също така можете да използвате приложенията си по много спокоен начин с помощта на сензорния екран. ACER Chromebook R13 в момента се предлага с колосалната отстъпка от 130 EUR.

Можете да поръчате ACER Chromebook R13 тук за 299 евро!

Bose Soundlink Mini II Special Edition

Ваш близък човек търси много добър говорител? Тогава Bose Soundlink Mini II може да е много добър вариант. Това страхотно устройство предлага невероятно добро качество на звука на добра цена. Този продукт също е лесен за носене със себе си, което го прави идеален, ако пътувате много или ако искате да вземете високоговорителя със себе си на парти. Bose Soundlink Mini II предлага редица специални функции. Например, устройството се изключва автоматично, когато не се възпроизвежда аудио и можете да възпроизвеждате музика в продължение на 12 часа с пълна батерия. Вече можете да вземете този фантастичен високоговорител с не по-малко от 80, - евро отстъпка.

Можете да поръчате Bose Soundlink Mini II Special Edition тук за 119 евро!

Геймърски слушалки Epos GSP 300

Ваш любим човек харесва ли игри? Тогава този човек може да е много доволен от тези слушалки. Epos GSP 300 е слушалка, която вече предлага много добро качество за цената си, но по време на седмицата Черен петък в Wehkamp се свалят още 30 процента от тази цена. Доброто качество на звука и микрофонът гарантират, че тези слушалки са много приятни, когато играете с приятелите си. Epos GSP 300 е много добър вариант, ако търсите достъпна слушалка с добро качество. Като черешка на тортата, Epos GSP 300 включва и безплатен майсторски клас по електронни спортове на стойност 120 EUR.

Можете да поръчате слушалките за игри Epos GSP 300 тук за 69 евро!

Ако тук няма нищо за вашите приятели, винаги можете да проверите тази страница за още страхотни предложения!

Популярна тема