5 най-добри подаръка за празниците тази есен

Съдържание:

5 най-добри подаръка за празниците тази есен
5 най-добри подаръка за празниците тази есен
Anonim

Тази година не можете да стигнете достатъчно рано, когато става дума за подаръци за празниците. Поради корона вируса е възможно доставката (която често не е много добра през декември) да дойде дори по-късно. Ранобудните птици обикновено хващат червеите, така че нека приложим това и към нашето пазаруване за най-доброто време от годината. Това са най-добрите подаръци за празниците!

PlayStation 5 (PS5 All Digital)

Въпреки че до пускането на PS5 остават още няколко седмици, най-новата система на Sony вече се оказва невероятно популярна. Затова се очаква това да се превърне в един от най-добрите подаръци за празниците. Вероятно много деца са поставили PS5 в списъка си с желания.

Недостатък е, че в момента конзолата почти няма къде да се поръча предварително. Това се отнася както за нормалната PS5, така и за PS5 All Digital Edition. Последният може да стане още по-популярен, като се има предвид, че струва 100 евро по-малко. За щастие опцията все още съществува в Coolblue. Там конзолата се продава в магазина от пускането, така че всеки, който е бърз, все още може да спечели конзола!

Image
Image

Xbox Series X/Xbox Series S

Освен факта, че PlayStation 5 се оказва изключително популярна, шумът около следващото поколение конзола на Microsoft също е страхотен. Xbox Series X обещава да бъде най-мощната конзола на всички времена, която може да постигне 8K 120 fps. Мнозина искат да се уверят в най-доброто качество, като изберат Xbox Series X.

Проблемът с Xbox Series X е, че вече не може да се купи, освен ако не отидете в Coolblue в деня на пускане. По-евтината версия, Xbox Series S, също все още е налична. Освен разделителната способност и дисковете, това може да възпроизвежда абсолютно същото като Xbox Series X. След това Series S е с 200 евро по-евтин и следователно е невероятно евтин компютър за игри от следващо поколение.

Image
Image

Oculus Quest 2

За тези, които не могат да поръчат предварително конзолите от следващо поколение и затова пробват още веднъж следващата година, има и Oculus Quest 2. Най-новите VR слушалки от Oculus се подобряват в почти всички отношения от оригинала. Изненадващо, цената също намалява. В крайна сметка Oculus Quest 2 е само 349 евро.

Това, което прави това идеален подарък за празниците е, че все още можете да се наслаждавате на VR очилата заедно в домакинството. В комбинация с игра като Beat Sabre можете да направите една прекрасна (и спортна) вечер. Новите слушалки могат просто да предават изображения към Chromecast, така че всеки да може да се наслаждава на VR приключенията.

Image
Image

iPhone 12

За почитателите на технологиите най-новият телефон на Apple не може да бъде пропуснат в списъка с желания от най-добрите подаръци за празниците. Също така разбираме, че цената е абсурдно висока за нещо, което сте поставили в списъка си с желания и следователно е необичаен избор. Все пак това може да е годината, в която да поставите телефона в списъка си с желания.

iPhone 12 ще бъде пуснат малко по-късно от обикновено и следователно е много по-близо до празниците. В резултат на това старите телефони може да са били използвани малко по-дълго и сега наистина трябва да бъдат заменени. Следователно iPhone 12 предлага възможности, особено ако можете да спестите малко пари чрез абонамент.

Популярна тема