Най-добрите подаръци за в чорап над пет евро

Съдържание:

Най-добрите подаръци за в чорап над пет евро
Най-добрите подаръци за в чорап над пет евро
Anonim

Игра и гледайте Super Mario Bros

Ако имате истински фен на Nintendo или Mario в къщата си, лесно ще направите хубав подарък тази година. Марио навърши 35 години и Nintendo празнува това с няколко страхотни издания. Едно от тях се побира лесно в чорап и ви връща в носталгичните времена. Играта и гледайте Super Mario Bros. е базиран на класическите ръчни игри от Nintendo, но с Mario Bros. и Mario Bros. Изгубените нива на него. Сякаш това не е достатъчно, преносимият компютър също има часовник и 35 тайни за откриване!

Image
Image

Качване в леглото ви треперене

Разбира се, това не трябва да липсва сред нашите съвети за подаръци. Главният редактор на XGN Рокс ван дер Хелм издаде собствена книга, в която разказва кратки истории за секса, короната и знаменитостите. Всяка история е подкрепена от карикатури от долуподписаните, които изваждат всичко от контекста, за да го направят още по-смешно. Книгата е идеалното осветление в този труден период, когато постоянно се сблъскваме с блокади.

Image
Image

Super Mario LEGO Power-Up Pack

Оставаме с водопроводчика на Nintendo за известно време, защото Nintendo също внезапно обедини сили с тухления гигант LEGO тази година. В резултат на това Марио вече може да бъде намерен в LEGO форма, допълнен със звук, визуални ефекти и емблематичните врагове и бонуси. Ако познавате някой, който вече има основния комплект, хубав подарък за чорапа е да подарите Power-up пакет. Има много от тях, но ето една селекция от селекцията.

Image
Image

Игра на карти Dobble Хари Потър

Хари Потър все още е горещ артикул, особено сред феновете. Ако трябва да измислите подарък, който Дядо Коледа може да донесе, нещо с инициалите на магьосника винаги е забавно, но играта е още по-забавна! Играта с карти Dobble Harry Potter гарантира вечер, пълна със забавление, хаос и разбира се Хари Потър!

Всеки играч играе играта на карти по едно и също време. Има общо 55 карти с 8 символа. Играчите трябва да намерят и назоват идентичния символ между две карти. След това този играч може да вземе, постави или изхвърли карта. Играта има редица режими, които следват тези правила и са пълни с мини-игри и забавни препратки към Хари Потър.

Image
Image

PlayStation Plus или PS Now

Дядо Коледа знае всичко и това означава, че светецът също е наясно с пускането на PlayStation 5. Конзолата вече е у дома с много геймъри и те вероятно нямат нищо против да имат чорап в чорапа си брой месеци на PlayStation Plus или PlayStation Now. PlayStation вече беше достатъчно скъп. Има и кредитна карта за всеки портфейл, така че е идеален подарък за чорап.

Pokémon карти

Една от рекламите, които останаха, е Pokémon. Не е изненадващо, защото съществата идват във всякакви форми и размери. От игри до плюшени животни и от анимационни сериали до карти за обмен. Вече са пуснати голям брой серии от последните, които се събират предимно от деца между 6 и 12 години. И те правят това със страст, така че кой е Синтерклаас, за да не го подкрепя с тесте карти в чорапа?

Image
Image

Коледна подаръчна карта

Разбира се, можете просто да изберете страхотна подаръчна карта, която можете да подарите на приятели или семейство идеално за Коледа. В Carddirect имате добра промоция, която ви позволява да комбинирате коледни и подаръчни карти. Изборът също е огромен.

Например, можете да изберете кредит за PlayStation Store, Xbox Store или разбира се Nintendo eShop. Ако не харесвате игрите, разбира се можете да изберете карта от Pathe Thuis, bol.com или например Zalando.

Популярна тема