Какво ще правите с отпуската си през 2021 г.? Най-добрите съвети

Съдържание:

Какво ще правите с отпуската си през 2021 г.? Най-добрите съвети
Какво ще правите с отпуската си през 2021 г.? Най-добрите съвети
Anonim

Забавлявайте се с онлайн игрите

Поради корона мерките не само стана трудно да отидете на почивка през 2021 г., но вече е трудно да се срещнете с приятели на първо място. За разлика от миналото, не можете просто да посетите, да похапнете и да играете вечер заедно или да гледате филм на дивана.

Anno 2021 следователно трябва да намерим други решения, за да поддържаме връзка с вашите приятели или да създаваме нови приятелства. За щастие в наши дни можете да прекарвате приключения заедно, като играете онлайн – независимо дали това е със съществуващи приятели или с хора, които срещате на място.

Разбира се, имате нужда от подходящото оборудване, за да играете онлайн, което можете да закупите с парите си за почивка. Ако сте фен на онлайн шутърите, леката мишка може да направи всичко различно, докато при MOBA или MMO мишка с много бутони е безценна. Помислете например за наскоро пуснатия SteelSeries Rival 5 с не по-малко от девет програмируеми бутона!

Image
Image

Изненадайте някой друг с подарък

Ако мислите за нещо, за което да похарчите парите си за почивка, тогава, разбира се, не е нужно да мислите само за себе си. През изминалата година на много хора им беше трудно и някои дори ще си помислят, че вече нямат никого в живота си. Следователно коронакризата е тежък психически удар за мнозина.

Имате ли такъв човек във вашия район, тогава имаме добър съвет за вас. Тази година можете също да купите подарък за някой друг с празничните си пари. Особено когато даваш нещо, за да поддържаш връзка. Например с удобни слушалки можете да провеждате часове на разговори помежду си чрез видео разговор. Или ако въпросното лице не може да осъществи видеообаждане, защото той или тя няма смартфон, можете да подарите такъв.

Image
Image

Надстройте домашното си работно място

С настоящите корона цифри ще отнеме известно време, преди всички да започнем работа в офиса отново. И ако това е така, няма да се изненадаме, че в бъдеще служителите ще започнат да работят от вкъщи няколко дни в седмицата. В края на краищата това спестява много пътни разходи и загубено свободно време.

Това означава само, че трябва да можете да работите удобно у дома и не говорим само за офис стола - въпреки че това е съществена част. Така че е време за основно обновяване на вашето работно място, което можете да финансирате с парите си за почивка.

По този начин можете да предотвратите много физически оплаквания с клавиатура, на която можете да пишете, ергономична мишка, която пасва добре в ръката, и екран или лаптоп, който е на нивото на очите. И с всички онлайн срещи, които ще се проведат през 2021 г., не е излишен лукс да закупите добра слушалка с микрофон. В края на краищата е толкова удобно, че можете да чувате колегите си и те могат да ви чуят.

Image
Image

Оставете го настрана за страхотна ваканция

Много страни са спокойни, когато става въпрос за приемане на туристи. Възможно е все още да има шанс за почивка през 2021 г., но ако наистина искате да сте сигурни за пътуването си, няма да ви съветваме да вземете самолета тази година. Но това не означава, че не можете да заделите парите за ваканция през 2022 г. или по-късно. Всъщност сега е идеалният момент да започнете да спестявате за ваканция, която винаги сте искали да предприемете.

Например, ако винаги сте имали планове да посетите Япония или да пътувате по света, сега е вашият шанс! Е, не веднага, разбира се, защото е разумно първо да се уверим, че можем да отидем на почивка отново през 2022 г. със спокойствие. Но ако коронавирусът най-накрая е изчезнал от живота ни, можете да финансирате прекрасно пътуване с парите си за почивка от 2021 г.

Image
Image

Яйце-гнездо

Кризата с короната беше не само психически удар за много хора, но и финансов удар. Много предприемачи вече са фалирали и следователно се очаква, че холандската икономика ще почувства последиците от кризата през следващите години.

Последният ни съвет как да похарчите парите си за почивка през 2021 г. е най-трудният: не ги харчете. Ако не сте сигурни за финансовото си състояние през следващите години, може би е по-добре да поставите парите си за почивка в спестовна сметка като гнездо. А ако нямате нужда от това, винаги можете да се поглезите с приятна почивка или удобни джаджи!

Тази статия е написана в сътрудничество със SteelSeries.

Популярна тема