Cyberpunk 2077 е красива в Unreal Engine 5

Съдържание:

Cyberpunk 2077 е красива в Unreal Engine 5
Cyberpunk 2077 е красива в Unreal Engine 5
Anonim

CD Projekt RED използва свой собствен REDengine за всички свои големи игри досега. Това обикновено дава визуално впечатляващи резултати, също и за Cyberpunk 2077. Но сега е ясно, че Unreal Engine 5 на Epic Games е може би още по-впечатляващ.

За следващата игра Witcher, разработчикът ще премине към Unreal. Следователно въпросът как може да изглежда следващото Cyberpunk заглавие в Unreal Engine 5 е очевиден. YouTuber и инди разработчик Enfant Terrible се опита.

Както виждате, резултатът изглежда красив. Например, анимациите на лицата са много впечатляващи в сравнение с това, с което сме свикнали от игрите. Изглежда, че можем да очакваме много от The Witcher 4 и други игри на Unreal.

Невероятни демонстрации на Unreal Engine 5

Не за първи път демонстрация на Unreal Engine 5 успява да привлече вниманието. Наскоро друг разработчик успя да създаде фотореалистични изображения. Това вероятно няма да се появи в игрите скоро, но Unreal също има филмови приложения (виждани в The Mandalorian и Thor: Love and Thunder, например), така че вероятно ще видим някои наистина хубави ефекти в бъдеще.

Популярна тема