Rare Replay E3 Preview - 5 странни игри, които търсим

Съдържание:

Rare Replay E3 Preview - 5 странни игри, които търсим
Rare Replay E3 Preview - 5 странни игри, които търсим
Anonim

5. Weird Replay E3 Preview: Jet Force Gemini

На Nintendo 64, Rare направи еднократно нападение в научната фантастика с Jet Force Gemini, шутър от трето лице, който изправя тримата последни останали членове на екипа на Jet Force Gemini срещу зъл извънземен лидер.йени

Изследвайте планети, спасявайте вълнисти алпийски обитатели и взривявайте огромни мравки и друга измет в късове слуз с вашите футуристични оръжия. Фактът, че един от героите е куче с пистолет на гърба, трябва да бъде достатъчен, за да предизвика интереса ви.

Въпреки че играта звучи много мрачна и сериозна на първо чуване (с изключение на кучето), тя е рядка игра в сърцето си: ярки цветове и графичен стил, който е почти анимационен.

4. Weird Replay E3 Preview: Conker's Bad Fur Day

Платформена игра в стила на Banjo Kazooie и Mario 64, но със смъмряща се катерица начело. Състезавайте се, бягайте и се бийте през един луд свят, изпълнен до ръба с 18+ шеги.

Борбата на шефа с огромна купчина екскременти е останала с нас и до днес, включително песента, която пее преди битката да започне. Дали намирате Conker за успешен зависи от стила на хумор, който оценявате, но ние не можем да потиснем постоянната усмивка, докато играем това заглавие.

Хуморът е едно нещо, но освен това Bad Fur Day е и просто страхотен платформинг с оригинални идеи, които ще ви завладеят от началото до края.

3. Weird Replay E3 Preview: Perfect Dark

Духовният наследник на 007: Goldeneye, играта, която постави конзолните шутъри на картата веднъж завинаги. Rare остана в шпионския свят с Perfect Dark, шутър, в който пътуваме по целия свят и попадаме в най-безумните ситуации.

Графиката и геймплеят вече са донякъде остарели, но за хората, които са играли играта преди, това е страхотно пътуване в паметта. За шутъри, които никога не са играли заглавието, това е страхотна възможност да видят откъде са се вдъхновили популярните шутъри.

Perfect Dark е известен и с обширния офлайн мултиплейър, в който се състезавате с приятелите си или срещу ботове в малки и по-големи арени. Тук вие сте напълно свободни да коригирате настройките по ваш вкус. Чудесно за вечер на игра с приятелите ви.

2. Рядко повторение E3 Преглед: Banjo Kazooie

Може би най-известното рядко заглавие, не на последно място защото мнозина го смятат за по-добра игра от Super Mario 64, въпреки че се появи на Nintendo 64 през същия период от време. В Banjo Kazooie водите мечка с червена птица в раницата си през анимационен свят, който можеше да изпълзи направо от анимационен филм.

Рискувате живота си, за да спасите сестрата на Банджо от ръцете на грозната вещица Грунтилда, която иска да подмлади грозното си лице на стара вещица, като открадне детството на сестрата на Банджо. Преди да се изправите срещу тази вещица, ще прекосите десетки уникални области, от заснежени пейзажи до зелени полета и от обитавана от духове къща до залив, където живее огромна метална акула с проблем със зъбите.

Забавлявахме се десетки часове с Banjo Kazooie и неговия наследник Banjo Tooie (също присъстващ в Rare Replay) и нямаме търпение отново да съберем части от пъзел и музикални ноти в този колоритен свят.

1. Weird Replay E3 Preview: Battletoads

Първата игра, върху която трябва да работим на E3 и има защо. Battletoads е ретро класика в най-чистия смисъл на думата, която става наистина страхотна само когато вие и ваш приятел започнете да разбивате заедно космически същества като две жаби.

Вижте света на Battletoads отстрани, насочвайки ярко оцветена подложка, която се справя изненадващо добре с различни меле оръжия и космически кораби. Нивото на трудност е много високо, така че не се изненадвайте, че няма да можете да завършите първата област за известно време.

Това е комбинация от запомняне откъде идват враговете и тест за вашите рефлекси, особено след като стигнете до прословутото ниво на космическия скутер. Там от вас зависи да избягвате десетки препятствия, които идват все по-бързо и по-бързо към вас. Под тази битка за следващото ниво се крие фантастичен саундтрак, който ще ви кара да си тананикате дълго след като завършите Rare Replay.

Популярна тема