Преглед на рядко повторение - Рядко добро представяне

Съдържание:

Преглед на рядко повторение - Рядко добро представяне
Преглед на рядко повторение - Рядко добро представяне
Anonim

30 игри за 30 евро: възможно ли е? Да, очевидно! Наистина е безпрецедентно това, което Rare доставя с Rare Replay. Наистина: големи хитове като Golden Eye и Donkey Kong Country липсват поради права. Но хей, не можеш да гледаш подарен кон в устата, нали? Защото сериозно 1 евро на игра, това е наистина лудост!

Старите игри на Rare

Всички игри, които се предлагат, са изброени тук в прегледа на редките повторения. Но едно е сигурно: има по нещо за всеки. Защото, независимо дали искате да се биете със старата школа (и трудно!) в Battletoads, влезте в приключението, наречено Banjo-Kazooie, или стреляйте в Perfect Dark Zero. Всичко е възможно.

Rare ви превежда през времева линия от луди игри. Ако сте пропуснали аркадната ера на Rare, все още можете да надникнете в миналото на разработчика. Играйте например първата версия на Jetpac, за която по-късно беше пусната много по-добра версия на Xbox 360. Това също е включено в Rare Replay. Скачайте нагоре и надолу в реактивен ранец и взривявайте извънземни.

Weird Replay преглед на jetpac
Weird Replay преглед на jetpac

Лесно за опознаване

Освен това, ако натиснете R3, можете да видите как е изглеждала играта на старомоден телевизор по това време. Картината се променя и се чувствате сякаш сте се върнали в началото на 80-те. Тези графики са ужасни. Че някога сме играли така! И все пак е толкова смешно да го гледаш. И по-важното: всеки може да играе такава проста аркадна игра. Не са лесни, но са лесни за разбиране. Колекцията Rare Replay има повече от тези „лесни за избиране заглавия“.

Все пак ентусиастът или новодошлият няма да купи Rare Replay за тези древни игри. Хубаво е, че ги получавате, но това, за което го правите, са всъщност онези удари, които направиха цялата разлика в историята на играта. Това започва с аркадната и NES версията на Battletoads. И геймърите са наистина впечатлени от следните заглавия на Nintendo 64: Blast Corps, Banjo - Kazooie, Killer Instinct, Perfect Dark и Conker's Bad Fur Day. Парче по парче удари.

Странен преглед на повторение
Странен преглед на повторение

Носталгия, ура

Истинските носталгични чувства са възнаградени тук, въпреки липсата на Goldeneye. И все пак това не трябва да разваля забавлението. Остава да видим кой платформинг на Nintendo 64 е по-добър: Super Mario 64 или Banjo-Kazooie. По този въпрос мненията са силно разделени. Във всеки случай, факт е, че Banjo-Kazooie е адска игра. За хора, които не са тествали играта по това време, това е идеалният начин да започнат с тази весела игра.

В допълнение към възможността да преживеете старите дни на слава на Rare, има и готини заглавия от конзолата от предишното поколение, а именно Xbox 360. Въпреки че не всеки може да е забелязал, Rare също пусна изненадващо забавни заглавия.

Страхотни заглавия за Xbox 360

Например, Kameo беше заглавие за стартиране, отново красиво приключение с причудлива цветова палитра. Никога ли не си го играл? Тогава грабнете шанса си сега. Същото важи и за двете игри Viva Pinata, в които можете весело да строите градини с причудливи същества. Да, присъстват Viva Pinata и Viva Pinata Trouble in Paradise.

Що се отнася до заглавията на Xbox 360, от които получавате общо 8, те не са преработени, а точно същите версии, каквито бяха на Xbox 360. Има ли значение това? Не определено не. Защото игрите все още изглеждат страхотно. И не можете да очаквате всичко за 30 евро, нали?

Страхотното е, че можете да изтеглите вашия 360 профил със запазена игра в Rare Replay, ако сте го поставили в облака. Хубав вариант. Rare умишлено не е отделил време за създаване на ремастъри, но е вложил декорацията и по-широката картина.

Странен преглед на повторение
Странен преглед на повторение

Презентацията е спираща дъха красива

Цялата игра е представена като театрална пиеса и това е много добре направено! Всеки път се представя игра с хубав декор и завеси. Освен това играта е пълна с моментни снимки, малки предизвикателства за преминаване.

И като съберете всичко в играта, можете да отключите всички функции. Играта е пълна с материал за играта, готини видеоклипове за игра за Kameo или Banjo Kazooie. Това са функции, които трябва да отключите, като играете усилено.

Странен преглед на повторение
Странен преглед на повторение

Урок по история по игрив начин

Точно затова си струва да вземете тези стари игри отново и да спечелите всякакви неща, защото екстрите са страхотни. Това прави колекцията една, каквато не сме виждали досега, колекцията има добавена стойност. Умишлено избрахме да отпразнуваме 30 години Rare, като предложихме на геймърите опцията да получат повече информация по игрив начин, отколкото просто да играят игрите отново.

Цялата презентация и екстрите са великолепни. За това е помислено! Можете да кажете: ние сме пълни с похвали за тази колекция. Но много негативни неща не се забелязват. Да, има някои бавни времена за зареждане тук и там, но това е, което получавате, ако просто прехвърлите игри една към една. Ще вдигаме ли шум за това? Абсолютно не.

Не мисли, купувай

Rare Replay е колекция, за която получавате Xbox One. Играта може да се похвали с резултат от постижение от 10 000 точки и над 700 часа игра. И всичко това само за 30 евро. Доброто търсене в интернет показва, че понякога се предлага на по-ниска цена. Съотношението цена-качество е на ниво, което не сме виждали досега. Абсурд. инфекциозен. Задължителна покупка!

Плюсовете и минусите

  • Нямам добра стойност за парите
  • Над 700 часа игра
  • Красиво представен
  • Всички уроци по история могат да бъдат отключени
  • Понякога дълго време за зареждане
  • Без Goldeneye или Donkey Kong Country

Популярна тема