Компилацията Assassin's Creed се появява на уебсайта на MediaMarkt

Съдържание:

Компилацията Assassin's Creed се появява на уебсайта на MediaMarkt
Компилацията Assassin's Creed се появява на уебсайта на MediaMarkt
Anonim

Компилацията Assassin's Creed (все още) не може да бъде намерена на холандския уебсайт MediaMarkt. На немския уебсайт можем да видим, че има три налични версии на компилацията; за Playstation 4, Xbox One и Nintendo Switch. За Nintendo Switch датата на пускане според уебсайта е 29 март 2019 г. За версиите на PlayStation 4 и Xbox One няма дата на пускане, но се казва, че продуктът ще бъде доставен в рамките на три или четири работни дни.

Компилация Assassin's Creed
Компилация Assassin's Creed

Компилацията Assassin's Creed идва за Switch

Не се знае какво точно ще включва компилацията Assassin's Creed. Колекции с няколко игри от този франчайз са били пускани преди и изглежда, че това е следващата. Когато колекцията стане достъпна и за Nintendo Switch, това ще бъде първият път, когато игра от поредицата Assassin's Creed може да се играе директно на конзолата на Nintendo в Европа. В момента Assassin's Creed Odyssey може да се играе чрез стрийминг на Nintendo Switch в Япония. Преди това беше възможно с Resident Evil VII: Biohazard.

Колекциите на Assassin's Creed са били издавани от Ubisoft и преди. Тази колекция беше пусната през ноември 2016 г. за PlayStation 4 и Xbox One. Тази колекция включва подобрени версии на Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood и Assassin's Creed: Revelations. Оригиналните игри бяха пуснати през 2009, 2010 и 2011 г. Малко вероятно е някоя от тези игри да се върне в Assassin's Creed Compilation, но кои игри ще бъдат това, все още не е обявено.

Най-новата игра Assassin's Creed

Най-новата игра от франчайза е Assassin's Creed Odyssey. Тази игра беше пусната на 5 октомври 2018 г. за PlayStation 4, Xbox One и PC. В нашия преглед на Assassin's Creed Odyssey описахме играта като божествена. Можете да прочетете защо мислим така в нашия преглед.

Популярна тема