Capcom Arcade Stadium Review – Кооперативна колекция за любителите на ретро

Съдържание:

Capcom Arcade Stadium Review – Кооперативна колекция за любителите на ретро
Capcom Arcade Stadium Review – Кооперативна колекция за любителите на ретро
Anonim

Огромна колекция

Когато мислите за Switch, бързо се сещате за млада аудитория или че това е устройство за семейството, но разнообразието на устройството е толкова силно. Може да не го очаквате, но Capcom Arcade Stadium, колекция от игри от старата школа на Capcom, първоначално беше пусната само за игровата конзола на Nintendo. Изненадващ ход.

За четири десетки имате достъп до малко над 30 игри, въпреки че можете да изберете да платите и на пакет (14,99 евро всяка). Списъкът е разнообразен и включва beat 'm ups, шутъри и платформинг игри. Помислете за заглавия като Street Fighter 2, Strider, Gigawing и Ghouls 'n Ghosts. Пълният списък с всички опции можете да намерите тук:

  • Купете пълния пакет от Capcom Arcade Stadium за 39,99 евро в Nintendo eShop тук.
Image
Image

Никога повече не хвърляйте четвъртинки

Това е колекция, предназначена за ретро ентусиастите, тези, които са хвърляли много монети в аркадните шкафове, на цената на може би много бонбони или сладоледи. Игрите винаги са били по-красиви от всичко друго. Благодарение на колекцията вече можете да играете непрекъснато, без да плащате допълнителни пари и страхотното е, че аркадата през 2021 г. (въпреки че това вече беше възможно в много други игри) означава: да се наслаждавате на стари игри, но напълно да ги адаптирате към собствените си предпочитания! Например, вие решавате какви филтри и цветове да поставите на екрана си, дали искате да играете вертикално, колко живота имате, какво ще бъде нивото на трудност и т.н. Можете дори да изберете да играете shoot 'em up с по-бавно темпо. Вземете от нас, че куршумите летят около ушите ви веднага щом играете Carrier Air Wing, например.

Въпреки че има и онази хубава опция, която виждаме по-често в този тип колекции през последните години: превъртане назад. Да предположим, че мозъкът ви работи малко по-бавно от това, което току-що се случи на екрана ви, можете да превъртите назад с просто натискане на бутон и да влезете отново в тази битка и да спечелите този път. Това е малко измама, разбира се, но на кого му пука? Игрите са за забавление, предназначени да се забавляват, а не да разбиват контролери – да не говорим за целия ви Switch!

Image
Image

Наистина за кооперативните ентусиасти

И ако наистина искате да го направите забавно, играйте с приятел. Защото, ако трябва да бъда честен: тази колекция всъщност е предназначена за кооперативните ентусиасти. Въпреки че е възможно да играете всички заглавия самостоятелно, всичко е достъпно за двама души (както преди с конзолата Capcom Home Arcade), а някои заглавия дори могат да се играят с трима (Warriors of Fate, Powered Gear) или четирима души (Captain Commando). и Battle Circuit). Що се отнася до тази машина Capcom Home Arcade, има припокриване с редица заглавия. Долуподписаният купи това устройство за игри по това време, но ако сте истински ретро ентусиаст, никога няма да имате достатъчно от този вид заглавия. Освен това не взимате Capcom Home Arcade със себе си, това наистина е устройство за дома – да го извадите от кутията веднага щом короната позволи, докато тази колекция Switch е идеална за носене със себе си в движение.

Единственият недостатък е, може би защото всичко е толкова забавно и, разбира се, всички сме в това блокиране, че не можете да играете онлайн. Следователно усещането е малко като: бързо извеждане на колекция на пазара и осребряване. Особено ако искате да служите на целевата група, би било умен ход да свържете хората онлайн, нали? Има класации и предизвикателства, но усещането не е същото.

Image
Image

Capcom Arcade Stadium Review – Страхотен ретро пакет

Освен това, това е страхотна колекция със също така, както е нормално в наши дни с този вид колекция, опция за запазване по всяко време. Преди това игрите изглеждаха всичко друго, но не и аркадни, но това ги прави забавни в днешно време. Вие просто получавате най-доброто от двата свята: силни и пристрастяващи заглавия с избор да правите всичко по начина, по който искате. Освен това не се разорявате и никога не трябва да се страхувате, че не можете да изиграете нещо. Защото можете просто да играете на всички тези страхотни заглавия и да ви отнема толкова време, колкото искате. Благодаря Capcom!

Плюсовете и минусите

  • Много опции за задаване
  • Запазете напредъка си
  • Игра заедно (на дивана)
  • Превъртане назад, докато не изпуснете
  • - Не играйте онлайн

Популярна тема