Съвет: Спестете сега от 4K Blu-Ray кутията на Кристофър Нолан

Съдържание:

Съвет: Спестете сега от 4K Blu-Ray кутията на Кристофър Нолан
Съвет: Спестете сега от 4K Blu-Ray кутията на Кристофър Нолан
Anonim

Ако има режисьор, който е оставил незаличима следа в Холивуд през 21 век, това е Кристофър Нолан. Американо-британците почти винаги изглежда работят по нов проект, който също се приема много добре отново и отново. Името Нолан е почти синоним на шедьовър. Следователно филмите на най-добрия мъж са кинематографични влакчета, най-добре изживени в голям киносалон - или у дома на 4K Blu-Ray.

Вземете кутията на Кристофър Нолан с голяма отстъпка

Фен ли сте на Кристофър Нолан или трябва да гледате много от филмите му, възползвайте се от страхотна оферта за 4K Blu-Ray бокс сета на Кристофър Нолан. Колекцията се продава само временно с огромна отстъпка от 30 процента!

Кутията съдържа впечатляваща колекция от топери. Можете да се насладите на последните филми на Нолан като „Интерстелар“и „Дюнкерк“, но също и на всепризнатата трилогия „Черен рицар“, новаторския „Начало“и мистериозния „Престижът“. Когато приключите с колекцията, можете веднага да отидете на кино за посещение на Tenet. При условие, че кината са все още отворени, разбира се.

Искате ли да се възползвате от още повече сделки по време на Amazon Prime Day? Вижте нашия преглед на най-добрите оферти, които важат днес и утре!

Популярна тема