Вземете страхотна, специална 4K Blu-ray колекция от Хари Потър сега

Съдържание:

Вземете страхотна, специална 4K Blu-ray колекция от Хари Потър сега
Вземете страхотна, специална 4K Blu-ray колекция от Хари Потър сега
Anonim

Понякога времето наистина сякаш лети и това е особено когато осъзнаете, че са изминали почти двадесет години от излизането на първия филм за Хари Потър. На 10 ноември „Философският камък“излезе по кината в Обединеното кралство и животът на Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън се промени завинаги. И не само за актьорите, но и за феновете, които бяха очаровани от света на Хари Потър.

Франчайзът все още има огромна база от фенове и затова не е изненадващо, че все още се правят филми за франчайза, въпреки че последният филм за Хари Потър от основната поредица вече е на десет години. Не само, че Fantastic Beasts 3 ще се появи през 2022 г., но се работи и по филмова адаптация на The Cursed Child. Като се има предвид популярността на франчайза, не е изненада, че Warner Bros. иска да отпразнува 20-ата годишнина на Хари Потър и издателят го прави с много страхотна 4K Blu-ray колекция!

Какво има в колекцията Хари Потър?

С чисто новия комплект не само получавате всички филми за Хари Потър в 4K Blu-ray качество, но можете да намерите много повече в пакета. Освен това получавате осем Blu-ray диска със специални функции, магическия филмов режим на Хари Потър, седем карти с концептуално изкуство и изкуство на герои, билет за Хогуортс Експрес, брошура за филмите, плакат и специално лимитирано издание. И всичко това идва опаковано в специален влак, който ще изглежда познат на всеки фен на Хари Потър.

Ако искате да се насладите на всички филми за Хари Потър в 4K качество, но не се нуждаете от всички тези екстри, можете също да закупите „нормалния“комплект Blu-ray Harry Potter 4K на половин цена. цена!

Популярна тема