Популярна MMO, която ще получи The Witcher 3 DLC по-късно тази година

Съдържание:

Популярна MMO, която ще получи The Witcher 3 DLC по-късно тази година
Популярна MMO, която ще получи The Witcher 3 DLC по-късно тази година
Anonim

През февруари Tripod Studio и Amazon Games пуснаха Lost Ark в Европа, Северна Америка и Южна Америка. Не отне много време на MMO да спечели база от хиляди играчи. Например има повече от 200 000 играчи, които влизат всеки ден, според данни от SteamDB.

Играта може скоро да започне да привлича фенове на The Witcher. The Witcher 3 DLC беше обявено по време на Lost Ark Summer Showcase. Разработчикът CD Projekt Red помага с проекта, казва студиото пред IGN.

В момента не е ясно дали западната версия на Lost Ark също ще получи DLC на The Witcher. Съдържанието беше специално обявено за южнокорейската версия на MMO, която беше пусната по-рано през 2019 г.

Няма The Witcher DLC в Холандия

Новото съдържание в никакъв случай няма да бъде пуснато в нашата страна. Това е така, защото Lost Ark изобщо не беше пуснат в Холандия. Издателят взе това решение, защото MMO не отговаря на нашите разпоредби за кутия за плячка. Играта също не беше пусната в Белгия по същата причина.

Lost Ark не е единствената скорошна игра, която не е пусната в Холандия и Белгия. Activision Blizzard реши да не пуска Diablo Immortal в ниските страни поради строгите разпоредби.

Популярна тема