10-те най-добри сделки в PlayStation Store в момента - Red Dead и Assassin's Creed

Съдържание:

10-те най-добри сделки в PlayStation Store в момента - Red Dead и Assassin's Creed
10-те най-добри сделки в PlayStation Store в момента - Red Dead и Assassin's Creed
Anonim

10. Assassin's Creed Odyssey Deluxe Edition

Започваме този списък с най-добрите сделки в PlayStation Store в момента с Assassin's Creed Odyssey. Не просто Assassin's Creed Odyssey. Не, този път луксозното издание на играта е с отстъпка. Спестявате цели 52 процента от Assassin's Creed Odyssey с тази сделка. С Deluxe Edition получавате допълнителни легендарни оръжия, екипировка, усилване на XP и ограничено времево усилване на драхма.

Купете Assassin's Creed Odyssey Deluxe Edition от 84,99 сега за 39,99 евро!

В Assassin's Creed Odyssey се впуснете в приключение през Гърция по време на войната между Атина и Спарта. Решете сами как да живеете живота си в тази игра, можете също да решите сами дали да играете като Алексиос или Касандра. Направете правилните избори, преди да съжалявате за грешните. Тази игра е празник за очите и просто невероятна.

Image
Image

9. Shadow of the Tomb Raider

Деветият в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е Shadow of the Tomb Raider. Това приключение на Лара Крофт беше значително намалено и вече се предлага на половин цена в PlayStation Store. Търсете Тринити, организацията, отговорна за смъртта на баща й, и изследвайте джунглата.

Купете 69,99 Shadow of the Tomb Raider сега за 34,99 евро!

Image
Image

8. Just Cause 4

Номер осем в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е Just Cause 4. Спестете 35 процента от тази сделка и се насладете на превъзходно действие в тропически рай на бели плажове, торнадо и дълбоки морета. Открийте мистериите около Еспиноза, човекът, който може да контролира времето на остров Солис

Купете Just Cause 4 от 69,99 сега за 44,99 евро!

Image
Image

7. Battlefield V Deluxe Edition

На номер седем в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е Battlefield 5 Deluxe Edition. Това вече е второто Deluxe Edition в тази специална версия и не е последното, което поддържа нещата вълнуващи. Спестете около 55 процента с тази сделка и си представете себе си във военните зони на Battlefield 5.

Купете Battlefield 5 Deluxe Edition от 89,99 сега за 39,99 евро!

В Battlefield 5 си представяте себе си по средата на Втората световна война и сте войник както на съюзниците, така и на германците. Нещо, с което Battlefield е известен, наред с други неща, са изключително големите карти, които особено силно излизат на преден план с режима на игра Operations. Дадохме на играта 8,8 в нашия преглед на Battlefield 5.

Image
Image

6. Destiny 2 Forsaken Complete Collection

Номер шест в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е Destiny 2 Forsaken. Цената на играта спадна доста след пристигането на Black Armory, но Forsaken все още е съществена част от Destiny 2. Forsaken върна Destiny 2 обратно на пистата. Спестете до 45 процента с тази сделка и получете достъп до съдържанието на Annual Pass, планирано за по-късно тази година. (Плюс DLC за Проклятието на Озирис и Warmind)

Купете пълната колекция на Destiny 2 Forsaken от 99,99 сега за 54,99 евро!

В Forsaken ще отидете до Dreaming City и Tangled Shore on the Reef за първи път. Нападението, The Last Wish, е достъпно за вас за първи път. С годишния пропуск не е нужно да се отегчавате след основната история, все още имате много работа, за да достигнете максималното си ниво на мощност.

Image
Image

5. Call of Duty: Втората световна война Digital Deluxe

Пет в този списък с най-добрите сделки в PlayStation Store в момента е Call of Duty: WW2 Digital Deluxe. С тази сделка получавате Deluxe Edition с големи отстъпки, което включва пакета Divisions, Zombies camo и мултиплейър надстройки. Добре познатите елементи на Call of Duty се завръщат във Втората световна война: мултиплейър, зомби режим и кампания.

Купете Call of Duty: WWII Digital Deluxe от 99,99 сега за 44,99 евро!

Image
Image

4. Monster Hunter: World Deluxe Edition

Четвърто място в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е Monster Hunter: World Deluxe Edition. Тази игра в момента е достъпна за закупуване на половин цена в PlayStation Store, като като екстри получавате редица екипировка, емоции, прически, стикери и 14 специални аватара.

Купете Monster Hunter: World Deluxe Edition за 59,99 сега за 29,99 евро!

Image
Image

3. WWE 2K19 Digital Deluxe Edition

Номер три в този списък с най-добрите оферти в PlayStation Store в момента е WWE 2K19 Digital Deluxe Edition. Получете достъп до множество кечисти и WWE 2K19 Season Pass с Digital Deluxe Edition. Отпред е изобразен кечистът AJ Styles, бивш титуляр в WWE. Бийте се с всеки борец в 2K19 и създайте свой собствен мач-мечта.

Купете WWE 2K19 Deluxe Edition от 99,99 сега за 44,99 евро!

В WWE 2K19 имате безброй възможности да организирате свой собствен мач или шоу. Можете сами да зададете борците, арените, режима на игра и правилата. Можете дори да започнете своя собствена кариера, като създадете свой собствен боец и му дадете неговия собствен трик.

Image
Image

2. Madden NFL 19 + FIFA19 (пакет)

Две игри в този списък с най-добрите сделки в PlayStation Store в момента всъщност са две игри. Игрите са включени в PlayStation Store и сега заедно струват само половината от цената. Това се отнася за игрите Madden NFL 19 и FIFA 19. Две птици с един камък. И двете игри предлагат възможност да започнете своя собствена кариера.

Купете пакета Madden NFL 19 + FIFA19 от 89,99 сега за 44,99 евро!

Image
Image

1. Red Dead Redemption 2

като номер едно в този списък на най-добрите като PlayStation Store, както могат днес, както могат да бъдат като Red Dead Redemption 2 за, който беше пуснат на 29 октомври 2018 г. за Xbox One и PlayStation 4 и вече е с отстъпка в магазина на PlayStation. Играта ще бъде с 28 процента по-евтина и следователно привлекателно евтина. Като се има предвид, че игрите на Rockstar обикновено не падат в цената, погледнете GTA 5.

Купете Red Dead Redemption 2 от 69,99 сега за 49,99 евро!

Каубойската игра е за Артър Морган, който бяга с бандата Ван Дер Линде след неуспешен банков обир. Играчът е поставен пред доста дилеми, докато той вече стреля много по други престъпници. Почувствайте се като истински каубой и изследвайте природата на своя кон в Red Dead Redemption 2.

10-те най-добри сделки в PlayStation Store в момента – Red Dead и Assassin's Creed

Това са най-добрите предложения за PlayStation в момента, действайте преди 21 февруари 2019 г., тъй като промоциите вече не важат. Коя от тези игри гарантирано ще получите благодарение на отстъпката? Уведомете ни в коментарите! Вижте всички отстъпки в PlayStation Store.

Популярна тема