Най-добрите стоки на The Witcher, които можете да вземете в ръцете си точно сега

Съдържание:

Най-добрите стоки на The Witcher, които можете да вземете в ръцете си точно сега
Най-добрите стоки на The Witcher, които можете да вземете в ръцете си точно сега
Anonim

Вещерът 3 - котешка статуя на гросмайстор Гералт

Въпреки че светът на The Witcher има много герои, разбира се, има само един човек в центъра и това не е никой друг освен Гералт или самият Ривия. Ако сте фен на The Witcher, тогава стоките от така наречения Бял вълк, разбира се, не трябва да липсват.

За щастие можете да спечелите много готина фигурка на Гералт в Nedgame, висока 24 сантиметра. Тази фигурка показва известния Вещер с котешкия комплект Grandmaster от прочутото разширение The Witcher 3 Blood and Wine. Отличен избор, ако сте голям фен на игрите The Witcher.

Поръчайте котешката статуя Ger alt Grandmaster сега за 54,99 евро!

Image
Image

Хвърлете монета към вашата Witcher изтривалка

В допълнение към игрите, франчайзът The Witcher стана много известен през последните години и с едноименния сериал на Netflix. Шоуто представя не само Гералт, който се играе от Хенри Кавил, но и барда Джаскиер/Глухарче. Героят на Джоуи Бати скоро измисля закачлива песен, за да изгради репутацията на Гералт и тя поставя Jaskier в класациите на Северните кралства.

Песента е хит не само в сериала, но и в реалния свят. Просто трябва да си тананикате „Хвърлете монета на вашия вещер“или много фенове на Witcher ще започнат да пеят заедно с вас. Ако искате да сте сигурни, че всеки, който посещавате, получава песента в главата си, сега можете да поставите тази „заразна“изтривалка зад вратата си.

Image
Image

The Witcher Griffin Fight Puzzle

Въпреки че Гералт от Ривия трябва да решава много различни проблеми по време на своите приключения в The Witcher, от политически въпроси до поддържането на Ciri жива, основната му задача разбира се е да проследи и избие чудовища. В края на краищата, за това са били създадени Witchers преди стотици години.

Борбата с чудовищата в игрите понякога може да изглежда като пъзел, като първо намерите всички части - под формата на улики за слабости - и след това ги използвате всички в самата битка. Тази битка с грифон всъщност е само пъзел от не по-малко от 1000 части. В допълнение към впечатляващия пъзел получавате също плакат на сцената и памучна торбичка, в която да съхранявате всички части.

Image
Image

Комплект мечове от пяна The Witcher 3

Когато гледате сериала The Witcher или играете игрите, не би трябвало да е изненада, че изпитвате сърбеж да изпробвате сами вещическите си умения. Колко ефективно бихте могли да владеете стоманен или сребърен меч? Полицията просто няма да бъде толкова щастлива, ако размахате истински меч.

За щастие можете да го направите и по безопасен начин, а именно с комплекта мечове от пяна The Witcher 3. С това дуо получавате 22-сантиметров „стоманен“меч и 20-сантиметров „сребърен“меч, с които можете отговорно да изпробвате уменията си като вещер. И по-късно можете също да ги използвате идеално за събития като Castlefest.

Image
Image

The Witcher 3 - Статуя на Жаба от Оксенфурт

Както споменахме, Гералт от Ривия прекарва голяма част от живота си в преследване на чудовища. В света на The Witcher странните създания често са в центъра на историята. Отчасти благодарение на фантазията, която писателят Анджей Сапковски е използвал за чудовищата, които често изглеждат ужасяващи и в същото време много впечатляващи.

Едно от най-впечатляващите чудовища, които Гералт ще срещне в разширението Hearts of Stone на The Witcher 3: Wild Hunt, несъмнено е The Toad Prince. Sideshow Collectibles също създаде още по-впечатляваща статуя на чудовището. Тази официална фигурка е висока 33 сантиметра и дълга 48 сантиметра. Огромната статуя тежи не по-малко от 6 килограма! Но идва и с впечатляваща цена.

Популярна тема