Луди бъгове в игрите - грешки, които ви карат да се смеете

Съдържание:

Луди бъгове в игрите - грешки, които ви карат да се смеете
Луди бъгове в игрите - грешки, които ви карат да се смеете
Anonim

The Elder Scrolls V: Skyrim – Кон със суперсили

Ако има игра, която, особено когато току-що беше пусната, имаше много грешки, това е Skyrim. Все още има много луди неща в играта. Например, героите могат да проявяват странно поведение и да се появяват на луди места като на покрив или под каменно стълбище и ако бъдете ударен от трол, ще летите във въздуха поне десет минути. Може би най-лудото нещо в играта идва от коня. Този има специални сили, както се оказа.

Законите на Нютон изглежда нямат голям ефект върху коня. Вашият верен кон често иска да ходи по вода, но също така не се страхува внезапно да направи въздушна разходка или просто да изкачи стръмна планина. Този бъг в играта звучи много полезно, но има и недостатък. Вашият кон също може внезапно да падне наполовина през пода. Резултатът може да се види на екранната снимка по-горе, а именно задник на кон, стърчащ от земята.

Destiny 2 – Най-добрият шеф

В Destiny 2 има босове за победа и готини мисии за изпълнение. Играта държи играчи от цял свят заети ежедневно и това означава, че от време на време се появява луд проблем или грешка. По същия начин в този случай.

Protheon, шефът в мисията Inverted Spike strike, е опасен робот, с който играчите трябва да се изправят в даден момент. Роботът е оборудван с различни огнестрелни оръжия и влиза в нивото от портал. Понякога се случваше на този вход шефът изведнъж да стане три пъти по-голям от нормалното. Луд бъг, но и опасен. Големият шеф означава големи оръжия и следователно големи куршуми. Големите куршуми често означават повече болка. Не е хубаво, ако това се случи, но за щастие Bungie го реши.

Marvel's Spider-Man – Люлеенето е по-добро от ходенето

Любимият ни паяжинец Спайдърмен получи ново приключение миналата година. Той може да скача от сгради и да се върти наоколо както обикновено в търсене на мошеници и супер злодеи, които да победи. За съжаление, това не минава без битка.

Spider-Man има доста бъгове и проблеми, включително мошеници, висящи във въздуха, падащи през картата и човек-паяк с гумена врата. Най-смешният бъг е, че Спайдърмен може да се търкаля по вода. Веднага щом скочите от голяма сграда и попаднете в търкалящата се анимация, е възможно да се заклещите в тази анимация и да се претърколите над водата. Удобно, ако трябва бързо да стигнете до другата страна на картата! Този бъг оттогава е премахнат от играта и така ще получите мокър костюм веднага щом ударите водата.

Fallout 76 – Ефектите на радиацията

Fallout 76 може да не е най-добре приетата игра поради многото промени, които играта е направила от франчайза. Едно нещо в тази игра остана непроменено и това е броят на лудите грешки. Враговете, които преминават през стени или потъват в пода, и необходимите герои, които внезапно показват лудо поведение, са редът на деня в играта.

Една грешка се откроява във Fallout 76 и това е проблемът Power Armor. Ако сложите Power Armor в играта, вие сте много по-силен и можете да вземете повече със себе си. Веднага след като свалите Power Armor, може изведнъж да се окажете буквално по гащи. Освен това сте деформирани с дълги крака и ръце. Явно в крайна сметка ядрената радиация не е много здравословна. За щастие, този бъг вече е коригиран от Bethesda и можете да влезете в своя Power Armor със спокойствие.

Resident Evil 2 Remake – Mr X and His Boyfriend

Ако сте играли римейка на Capcom на Resident Evil 2, знаете, че не трябва да се забърквате с враговете. Всеки враг е потенциално смъртоносен и ухапването от врата ви е моментално. Има един враг, който стои (буквално) с глава и рамене над останалите: Mr. X.

Ако го видите и несъмнено ще го срещнете, разумно е да бягате, за да спасите живота си. г-н. X ще ви унищожи безцеремонно. Ако играете играта на S+, най-високата трудност, може да има проблем, скрит по средата на играта. Всъщност това изобщо не е смешна грешка. г-н. X вече е нещастен сам, когато го срещнете и с тази грешка ще стане още по-зле. Получавате не един, а двама Mr. X, за да изберете. Вече се потим от страх при тази мисъл.

Red Dead Redemption 2 - Breakdancing Cowboys

Red Dead Redemption 2 е игра, която е събрана доста добре. Но в такава голяма игра, играна от хиляди играчи, можете да изчакате да се появят проблеми и грешки. Избрахме специалния танц, който каубоите изпълняват, когато искат да се опознаят по-добре: въртящият се уестърн танц.

На третия лагер този танц може да се възхищава в пълна регалия за късметлии. Докато Артър върви към водата, има герой, който сякаш пада назад по странен начин. Това само по себе си не е лудост, но вашият герой внезапно прави и това. След като сте хоризонтални, танцът започва. Въртиш се така, сякаш току-що си измислил брейкданса. За щастие, това не е грешка, която нарушава играта, но можете да продължите да играете след танца.

Super Smash Bros. Ultimate – Isabelle goes wild

Super Smash Bros. Ultimate е най-новата и всеобхватна бойна игра на Nintendo досега. Когато стартирате играта, вече имате няколко бойци и много часове по-късно сте отключили всички герои. Тогава има планина от избори и повярвайте ни, Изабел от Animal Crossing не е първият ви избор. Тя е известна с това, че е пичка, а вие не искате това в бойна игра.

До сега, защото Изабел се оказва истинска мъченица. В Super Smash Bros. Ultimate има грешка, при която Isabelle може да извика безкраен брой помощни герои. Не е много лесно да задействате този бъг и дори изисква две Изабели да хванат предмет с пръчката си едновременно. След това победителят може да изпрати безкраен брой помощни знаци и да победи останалите!

Shadow of the Tomb Raider – Lara's Dab arts

В Shadow of the Tomb Raider Лара отново излиза на улицата в различни среди, пълни с врагове. Лара е научила някои нови трикове в тази игра, включително известния удар. За да изпълни този трик, Лара трябва да привлече помощта на pirañhas.

Ако Лара бъде ухапана от месоядна риба, тя, като всяко човешко същество, ще се опита да махне рибата от поглед. Тя прави това, като прави метещо движение. Това може да причини бъг, така че рибата да не падне от Лара, но и повече да не нанася щети. В резултат на това Лара, покрита с най-свежото суши наоколо, продължава да пипва постоянно.

Zelda Breath of the Wild – екзорсизмът на Линк

В Breath of the Wild сте свободни да правите каквото искате. Така че можете да яздите наоколо на коня си, да плувате в езеро или да изкачвате планини. Можете също да изберете да пресъздадете сцена от The Exorcist. Най-малкото не е избор с този бъг, защото докато се катери на планина, може просто да се случи главата на Линк да започне да се върти като луд.

Това се дължи на проблем с изрязване, който може лесно да се види, след като възникне грешката. Самият Линк често превключва между предната и задната част на планината, докато главата му напълно полудява. Резултатът е сценарий, който познаваме само от филмите на ужасите.

Ace Combat 7 – Хюстън, имаме проблем

В Ace Combat 7 се заемате като пилот да победите противници във въздуха, но също и на земята. Историята на играта се върти около сателит в космоса, но няма да стигнете до там, ако всичко върви добре. Поради грешка в играта можете да се приближите малко по-близо, отколкото сте предполагали.

Ако се опитвате да кацнете на самолетоносач, можете да го направите на няколко места. Намерението е да направите това спретнато на върха на кораба, но като геймър търсите най-лудите места, на които да кацнете. Примамливо място за кацане, но веднага щом опитате, ще бъдете изстреляни в небето, заедно с пламтящ двигател. За съжаление, последният ще ви накара да експлодирате някъде високо в небето.

Луди бъгове в игрите - само няколко странни случая

Това са десет луди грешки в игрите. Там, където сме изброили десет за вас, разбира се има безброй луди случаи в игрите. Някои грешки са досадни и дори могат да съсипят цялата ви игра. Кои са най-смешните грешки, които сте откривали в игрите? Накарайте ни да се смеем и ги напишете в коментарите по-долу.

Популярна тема