Тези 5 игри предлагат добър лов на великденски яйца за Великден

Съдържание:

Тези 5 игри предлагат добър лов на великденски яйца за Великден
Тези 5 игри предлагат добър лов на великденски яйца за Великден
Anonim

Borderlands 3

Ако има игра, която почти експлодира с великденски яйца, това е Borderlands. Цялата серия се подиграва с почти всичко поп култура през последните години. Borderlands 3 не е по-различен. Например, можете да срещнете Wick и Warty, ясна препратка към Rick и Morty. Можете също така да намерите Hellwalker, пушка, базирана на пушката от DOOM. Ако вземете пушката, дори ще бъдете посрещнати с ужасяващ китарен риф.

Можете също да намерите изненадващо актуално великденско яйце. Например, има щит, наречен Buckler Nova Berner. Щитът е с надпис „Feel the Bern“, което е пряка препратка към американския сенатор Бърни Сандърс, който отпадна от надпреварата за президент по-рано тази седмица. Не се занимавате много с политика? След това винаги можете да потърсите мисията „Mines of Moria“, за да сбъднете всичките си мечти от „Властелинът на пръстените“.

Image
Image

Battlefield 5

Франчайзът за стрелба на DICE също е пълен с готини великденски яйца от години. С всяка нова част EA се опитва да предизвика повече играчите. В Battlefield 4 всичко започна с Мегалодон, гигантска акула. След това тя продължи с мултиплейър великденски яйца в Battlefield 1 и по-късно също Battlefield 5. Така че можете да намерите три неща само на мултиплейър картата Narvik. Кит плува край брега, някой кара ски в планината и можете да направите снежен човек с вашия строителен инструмент.

Все пак ще трябва да потърсите другаде най-странното великденско яйце в играта. На мултиплейър картата Arras можете да намерите градински гном на различни места. Ако унищожите градинския гном, той ще ви преследва до края на мача. Сега може би си мислите, че не е толкова лошо, но звуковите ефекти и светещите червени очи на градинския гном го правят малко по-вълнуващо, отколкото бихте очаквали.

Image
Image

DOOM: Eternal

Разбира се, най-новото допълнение към вселената на DOOM също съдържа доста великденски яйца. Фактът, че можете да поставите оръжието си в средата на екрана, не е единствената препратка към предишните игри. Всъщност можете дори да играете старите игри в Крепостта на DOOM. Докато сте в стаята на DOOM Slayer, можете също така да погледнете неговата библиотека. Той съдържа скъпоценни камъни като Vault Dweller's Survival Guide и Why I'm So Great Pt. II От Дорк Норкем.

На друг рафт ще намерите класики като To Kill a Mockingdemon, Demon Farm, Don Slayote и Fifty Shades of Slay. Кой би помислил, че DOOM Slayer е истински книжен червей? За щастие той не само чете книги, но явно е и голям киноман. Защо иначе ще си правите труда да се позовавате на Терминатор 2, когато умрете?

Вещерът 3: Див лов

Най-очевидните великденски яйца, които ще намерите в The Witcher 3, докато играете Gwent, са. Много карти съдържат препратки към книгите и следователно са забавни за тези, които знаят. И все пак има доста препратки към съвременната поп култура. Можете да намерите доста, които имат връзки към Game of Thrones. В последното DLC можете да намерите момиче, което разказва как е получило меч от брат си и след това го е кръстило Игла. Това не е единственото нещо, защото можете да намерите и Тирион Ланистър.

Има и много препратки към по-малко популярни медии. Пример за това е зайчето убиец от Монти Пайтън и Светия Граал. Можете да намерите заека-убиец в пещера близо до град Бенек. Не е много специално, но е хубава справка за ентусиаста. В CD Projekt Red изглежда също са фенове на филмите на Куентин Тарантино. В The Witcher 3 има повече от достатъчно препратки към някои филми на топ режисьора. Едно, което вероятно вече сте разбрали, е препратката към Pulp Fiction.

Image
Image

Red Dead Redemption 2

Ако наистина нямате нищо общо с Великден, можете да потърсите всички великденски яйца в Red Dead Redemption 2. Rockstar с любов пълни игрите си с готини великденски яйца и Red Dead Redemption 2 не е изключение от правилото. Всъщност, с размера на създадения свят, има вероятност да сте пропуснали много великденски яйца. Любителите на South Park ще знаят историята на Manbearpig. Може би сте забелязали, че чудовището на Ал Гор също може да бъде намерено в играта.

Red Dead Redemption 2 често флиртува прекомерно със свръхестественото в своите великденски яйца. От НЛО до Голямата стъпка, има страшно много за намиране. Можете дори да намерите дявола в пещера. Често великденските яйца в игрите на Rockstar придобиват странни размери, но някои са и по-фини и по-лесни за намиране. Подобно на препратката към The Walking Dead, можете да намерите фермата от втория сезон. Не е перфектно копие, но как стоят сградите е правилно. Освен това на вратата на плевнята има съобщение „Стой вън! Чума!'

Други игри

За щастие, това не са единствените игри, които са пълни с великденски яйца. Разбира се, винаги можете да вземете GTA, Just Cause, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain или Mass Effect. Игрите от Bethesda също никога не са оскъдни с готини великденски яйца. Така че има още много за откриване. Мислите ли, че сме пропуснали игри или готино великденско яйце? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема