Филмът Borderlands дразни снимки на известни герои

Съдържание:

Филмът Borderlands дразни снимки на известни герои
Филмът Borderlands дразни снимки на известни герои
Anonim

Във филмовата адаптация на популярната поредица от игри Borderlands участват редица големи звезди като гореспоменатата Кейт Бланшет, както и Кевин Харт, Ариана Грийнблат, Флориан Мунтеану, Джак Блек, Едгар Рамирез и Джейми Лий Къртис. Последният е публикувал тийзъра на Лилит в профила си в Twitter.

Миналата сряда бяха публикувани нови снимки на тези герои, в които можем да видим различни силуети на героите от филма. Например, можем да видим Джейми Лий Къртис като Dr. Патриша Танис, Кевин Харт като Роланд, Ариана Грийнблат като Тини Тина, Флориан Мунтеану като Криг и Джак Блек като Клаптрап. Можете да видите всички тийзър снимки в Twitter акаунта на филма Borderlands.

Вижте няколко тийзър снимки на най-новия филм Borderlands по-долу.

Филмът Borderlands поема в различна посока от играта

Според Lionsgate, сюжетът на филма поема в различна посока от видеоиграта. Например, Лилит пътува до Пандора, за да намери изчезналата дъщеря на Атласа на Едгар Рамирес. Докато се опитва да намери дъщерята, тя се съюзява с Роланд, Тини Тина, Криг, Танис и Клаптрап.

Следователно можем да очакваме красив звезден актьорски състав, където филмът върви в различна посока от оригиналните игри. Вълнувате ли се за новия филм? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема