Кои игри трябва да дойдат в Xbox Game Pass?

Съдържание:

Кои игри трябва да дойдат в Xbox Game Pass?
Кои игри трябва да дойдат в Xbox Game Pass?
Anonim

Якудза като дракон

Любителите на франчайза Yakuza не могат да победят късмета си с Xbox Game Pass. Всички заглавия с Kazuma Kiryu в главната роля могат да бъдат намерени в услугата. От предисторията на Yakuza 0 до Yakuza 6: Песента на живота, включително частите на Kiwami и Remastered Collection. Това е всичко, което сърцето на един фен на Yakuza желае.

Все пак има само едно заглавие, което забележимо липсва в Xbox Game Pass: Yakuza Like A Dragon. Това заглавие излезе на Запад миналия ноември и изглежда, че Microsoft дори има сделка със SEGA. Yakuza Like A Dragon също излезе на Xbox Series X през ноември, докато играчите на PlayStation 5 трябваше да изчакат до март. Затова се надяваме, че най-новата част от франчайза с новия главен герой също ще дойде в Xbox Game Pass.

Image
Image

Final Fantasy XV

Yakuza не е единственият голям японски франчайз, който има широк каталог в Xbox Game Pass. Има и доста Final Fantasy заглавия в услугата, но редица игри все още липсват. Най-забележителният от тях несъмнено е Final Fantasy XV.

Най-новата част е, че франчайзът е почти на пет години, но през 2021 г. той все още е прекрасна, изпълнена с екшън ролева игра, на която да се наслаждавате. Във Final Fantasy XV играчите поемат контрола над Ноктис, наследникът на трона на кралството на Луцис. Заедно с приятелите си, той трябва да върне магически кристал, откраднат от империята на Нифлхайм, и да поиска истинското си място на трона. Но както сме свикнали от игрите Final Fantasy, това не е лесна задача и е придружена от страхотно приключение.

Image
Image

Трилогията за окончателно оцеляване на Tomb Raider

Игрите Tomb Raider оказаха значително влияние върху гейминг пейзажа, но поредицата бавно тръгна надолу. За щастие, това се промени с рестартирането на Tomb Raider от 2013 г. Разработчикът Crystal Dynamics също пусна две успешни заглавия под формата на Rise of the Tomb Raider и Shadow of the Tomb Raider.

Microsoft дори показа голяма подкрепа за Tomb Raider, правейки Rise of the Tomb Raider дори ексклузивна игра за Xbox 360 и Xbox One. Просто не виждаме нито едно от тези заглавия в Xbox Game Pass. С пускането на Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy – ремастерирана колекция от трите игри – смятаме, че е идеалният момент да представим здравата трилогия в услугата на Microsoft.

Image
Image

Mortal Kombat 11

Поради корона кризата много индустрии са в застой, включително филмовата индустрия. През изминалата година не са излезли много филми, но напоследък излязоха редица проекти - включително най-новия филм Mortal Kombat. Ако след като сте изгледали филма, просто искате да се справите с емблематичните герои в Mortal Kombat 11, това не е възможно с Xbox Game Pass.

Най-новото заглавие в кървавия боен франчайз блести чрез отсъствието си. Пускането на Xbox Game Pass сега ще бъде чудесен начин да привлечете нова публика към филма, но от друга страна, това е и перфектно въведение в жанра на Xbox Series X. Ultimate Edition на Mortal Kombat 11 е истинско удоволствие на конзолите от следващо поколение, което ще бъде отлично допълнение към Xbox Game Pass.

Image
Image

Assassin's Creed Valhalla

Един от най-големите франчайзи на момента несъмнено е Assassin's Creed. С всяка нова част Ubisoft отново разширява границите и това доведе до грандиозно и завладяващо приключение с Assassin's Creed Valhalla. Но въпреки факта, че Ubisoft има редица заглавия в Xbox Game Pass, все още ни липсва присъствието на Assassin's Creed.

Сега е просто идеалният момент да предоставим играта в услугата на Microsoft. На 13 май ще стартира Wrath of the Druids, първото разширение за Valhalla, където играчите ще пътуват до Ирландия. Това ще бъде последвано по-късно през годината от второто DLC, което се фокусира върху обсадата на Париж от викингите. С пускането на Assassin's Creed Valhalla на Xbox Game Pass, Ubisoft може да получи значителен приток на нови играчи, които да се насладят на приключението и разширенията.

Популярна тема