Най-добрите разпродажби в Steam за момента - Време за гробници и зомбита

Съдържание:

Най-добрите разпродажби в Steam за момента - Време за гробници и зомбита
Най-добрите разпродажби в Steam за момента - Време за гробници и зомбита
Anonim

5. World of Final Fantasy

Искате ли да уловите специални същества, докато бягате през света на Final Fantasy? Това е функция в World of Final Fantasy, игра, която свързва Pokémon и Final Fantasy. Играта в момента е една от най-добрите разпродажби в Steam в момента, защото вече можете да я вземете за 12,49 евро вместо за 24,99 евро.

Историята в тази игра е отделна от игрите Final Fantasy, но съдържа много препратки към франчайза за феновете. Играете като близнаци, Рейн и Лан, които трябва да преоткрият земята на Гримоар, за да преоткрият детството си, докато двойката трябва да спаси бъдещето си в същото време.

World of Final Fantasy се предлага на компютър, PlayStation 4 и PlayStation Vita. Чудите се дали тази игра е за вас? Можете да прочетете това в нашия преглед на World of Final Fantasy.

Image
Image

4. Dying Light

Безплатното бягане сред създанията, които се хранят с мозъци, в момента е много евтино, като Dying Light в момента струва 10,19 евро вместо 29,99. Следователно това е една от най-добрите оферти в Steam за момента. В допълнение, сега е и най-добрата възможност да играете тази игра на компютър, преди Dying Light 2 да излезе, което се очаква да бъде през 2019 г.

Хвърлете се в апокалипсиса на бедните квартали на Южна Африка, където дори покривите не са безопасни. Докато през деня имате възможност да се разхождате „безопасно“по улиците, нощта превръща света в истински кошмар, пълен с ужасяващи зомбита в различни форми и размери.

Dying Light вече е достъпна за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Чудите се дали играта е за вас? Можете да прочетете това в нашия преглед на Dying Light.

Image
Image

3. Rise of the Tomb Raider

Въпреки че това не е най-новата игра Tomb Raider, това не отнема факта, че Steam има една от най-добрите оферти за получаване на тази игра в момента. В момента можете да получите играта за 9,99 евро вместо 49,99 евро, така че това е 80 процента отстъпка. Това е кражба за визуален зашеметяващ със спиращите дъха местоположения.

Rise of the Tomb Raider е втората част от най-новата трилогия. Играта излезе през 2016 г., но на тази цена все пак си струва да хвърлите едно око на тази игра. Част от играта се развива в студения Сибир, а част – в Сирия. Освен това, вие сте незабавно информирани за следващата игра от нашия списък.

Rise of the Tomb Raider вече е достъпна за PlayStation 4, PC, Xbox One и Xbox 360. Чудите се дали тази игра е за вас? Можете да прочетете това в нашия преглед на Rise of the Tomb Raider.

Image
Image

2. Shadow of the Tomb Raider

Има още повече гробници за копаене, докато разглеждате най-добрите разпродажби на Steam в момента. Shadow of the Tomb Raider също се предлага на страхотна цена, а именно за 29.99 евро вместо 59.99 евро. Това е третата игра от най-новия франчайз на Tomb Raider и следователно също най-новата игра на Tomb Raider.

Ако вече сте зашеметени от средата в Rise of the Tomb Raider, пригответе се за Shadow of the Tomb Raider. Този път пътувате през дълбоката джунгла в Перу, където се биете с животозастрашаващи животни и врагове. В допълнение към забавните гледки, тук и там ще се сблъскате с природни бедствия или две, но това е част от всичко.

Shadow of the Tomb Raider вече е достъпен за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Все още не сте сигурни за тази покупка? Можете да научите повече в нашия преглед на Shadow of the Tomb Raider.

Image
Image

1. Just Cause 4

Компютърните геймъри могат да спестят много пари, ако са планирали да започнат с Just Cause 4. Тъй като в момента тя се нарежда сред най-добрите продажби в Steam. Играта беше пусната през декември 2018 г. и следователно все още е съвсем скорошна, освен това тази игра е празник за очите. Just Cause 4 вече се предлага в Steam за 29,99 евро вместо за 59,99 евро.

Солис е красив остров и следователно е островът, където Рико започва приключението отново. Този абсолютен гадняр отново се завърна на пътя и това очевидно не е възможно без прекомерни експлозии. Проправете си път през този тропически рай, без да се налага да плащате много за ваканция на дивана.

Just Cause 4 вече е достъпна за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Можете да прочетете повече за играта в нашия преглед на Just Cause 4.

Най-добрите разпродажби в Steam в момента - Тези игри вече са изгодни

Това са най-добрите налични разпродажби в Steam в момента. Останалите продажби на Steam могат да бъдат намерени на уебсайта на Steam. Има ли игри, които са привлекли интереса ви? Ако искате да се вдъхновите, ние сме написали списък с десет страхотни игри в Steam.

Популярна тема