Това са безплатните игри за PS Plus от януари 2021 г

Съдържание:

Това са безплатните игри за PS Plus от януари 2021 г
Това са безплатните игри за PS Plus от януари 2021 г
Anonim

Maneater (PS5 версия)

Специално за собствениците на PlayStation 5, Sony започва 2021 г. с възхитителна игра. В Maneater продължаваме сцените от празниците, но тогава като акула. В RPG това е намерението да изядете колкото се може повече като малка акула и междувременно да откриете света. Скоро се превръщате във възрастна акула и това включва различна диета, а именно хора.

В огромния отворен свят на Maneater вие сте твърде щастливи да забиете зъбите си в човешки крак или ръка, но не забравяйте другите източници на храна в света. Те могат да ви направят още по-големи и по-силни. Ще станете ли акулата, на която Jaws ревнува, или бързо ще се превърнете в супа от перки на акула?

Maneater е безплатно изтегляне специално за собствениците на PS5. Ако все още нямате PlayStation 5, не се притеснявайте. Все още можете да заявите играта и да играете, след като се сдобиете с PS5, стига да имате абонамент за PlayStation Plus.

Shadow of the Tomb Raider

Приключение от съвсем различен калибър идва в Sony този месец под формата на Shadow of the Tomb Raider. Тази трета част от поредицата за рестартиране се развива няколко месеца след Rise of the Tomb Raider. В играта отново се изправяте срещу Лара Крофт под управлението, която този път пътува до Мексико и Перу. Тя се опитва да предотврати апокалипсис, само за да бъде осуетена от военната организация Тринити.

Загадките и откритията в играта бързо се редуват с животозастрашаващи ситуации, в които редовно влизате в престрелка с войници от Тринити. За да постигнете целта си без много щети, можете да използвате многото стелт опции в играта, за да унищожите тихо войниците. Докато напредвате, вие също така ще отключите всякакви полезни предимства, които превръщат Лара в истинска машина за убиване.

Greedfall

От конюшните на разработчика Spiders и издателя Focus Home Interactive, Greedfall идва безплатно в гамата на PlayStation Plus през януари 2021 г. Играта ви позволява да изследвате непознат остров, където има изобилие от магия, богатства и странни същества. Ролевата игра ви позволява да изпълнявате мисии, като всеки път изследвате нова част от острова. Винаги трябва да сте готови да се биете по пътя, независимо дали с изваден меч или тихо скрито.

Като комбинирате дипломация и сила със здравословна доза измама, вие контролирате собствената си съдба. Ще изградите ли нови връзки с различните групи на острова или ще управлявате с железен юмрук, като хвърлите всички в морето? Всичко е възможно в Greedfall!

Популярна тема