Възможен спин-оф на Borderlands Wonderlands ще бъде обявен в четвъртък

Съдържание:

Възможен спин-оф на Borderlands Wonderlands ще бъде обявен в четвъртък
Възможен спин-оф на Borderlands Wonderlands ще бъде обявен в четвъртък
Anonim

Светът на Borderlands процъфтява в момента. Gearbox вече е създал три популярни игри за основната поредица, наративният спин-оф, наречен Tales from the Borderlands, е пристигнал и дори се подготвя филм за Borderlands. И изглежда не спира дотук.

Всъщност 2K и Gearbox ще присъстват на Summer Game Fest, състезателно шоу за E3 2021. Събитието ще започне в четвъртък с голяма презентация, на която ще бъде представена нова игра от Gearbox. Организацията пусна тийзър, който се отнася до уебсайта BeChaoticGood.com. На този уебсайт можете да прочетете, че 2K и Gearbox идват с нова игра, включително таймер за обратно отброяване, когато е голямото разкритие.

Предстои ли ново отделяне на Borderlands?

Шансовете това да се превърне в ново заглавие в света на Borderlands са доста големи. Франчайзът е най-успешният сериал, който Gearbox е разработил, а Twitterer Wario64 е надушил кода на уебсайта на тийзъра. Кодът гласи, че обявената игра се нарича Wonderlands.

Това отново съответства на скорошни изтичания, където изплува името Tiny Tina's Wonderlands. Tiny Tina е друг популярен герой от франчайза, който преди това е имал свой собствен DLC: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Феновете на Borderlands ще трябва да бъдат търпеливи известно време, но изглежда, че скоро ще можем да се върнем на работа с една чудесно хаотична игра.

Популярна тема