10-те най-добри онлайн кооперативни игри по време на корона

Съдържание:

10-те най-добри онлайн кооперативни игри по време на корона
10-те най-добри онлайн кооперативни игри по време на корона
Anonim

Зъбни колела 5

Вече не винаги виждаме опцията за съвместна работа и в много случаи това също е ограничена опция. За щастие Microsoft и разработчикът The Coalition обръщат малко внимание на тази тенденция и са напълно отдадени на съвместната работа с Gears 5.

За онлайн кооперация, играчите имат избора да преминат през цялата кампания с двама приятели, за да разкрият историята на Kait Diaz. След като завършите историята, вие сте всичко друго, но не и готово. След това можете да изпробвате чисто новия кооперативен режим Escape с общо трима играчи и дори с петима играчи можете да се справите в Horde. Достатъчно кооперативно забавление, за да ви забавлява доста време.

Image
Image

Zombie Army 4: Dead War

Избухването на коронавируса бързо напомня на мнозина различните зомби вируси, които сме виждали в няколко филма, книги и игри. За нула време голяма част от света е заразена с него и има смъртни случаи всеки ден.

За да се подготвите за възможно истинско избухване на зомбита, вече можете да започнете с приятелите си в Zombie Army 4: Dead War. В алтернативна версия на 1946 г. Хитлер е прогонен в ада, но опасността от нацистите все още не е спряла. Сега те са възкръснали като немъртви. Заедно с трима приятели трябва да се справите с конвенционалните огнестрелни оръжия и понякога получавате достъп до магически сили.

Image
Image

Преварено 2

За някои хора приготвянето на вечеря в кухнята е хаос, докато за други това е оазис на спокойствие. Но дори и последната група рано или късно ще прибегне до порой от псувни в Overcooked 2.

В този готварски симулатор играчите трябва да управляват кухнята в ресторант и всичко, което идва с нея. От нарязване на съставките и приготвяне на ястие до миене на съдове. Това може да стане доста хаотично, но особено когато има движещи се подове, портали и пожари. Надяваме се, че отношенията с приятелите ви са добри, защото тази кооперация за четирима играчи ще постави това на изпитание.

Image
Image

Borderlands 3

Игрите Borderlands са известни със своите кооперативни функции още от първата част. Всъщност, според някои играчи, това е единственият правилен начин да се играе шутър от първо лице. В Borderlands 3 можете също да играете онлайн с четирима играчи в кооперативна игра.

Благодарение на четирите различни Vault Hunters, от които да избирате, множеството стилове на игра, които се поддържат, и безкрайното количество оръжия има достатъчно разнообразие за всеки. С дългата сюжетна линия на множество планети можете да се насладите на цветното и изпълнено с насилие приключение с приятелите си дълго време.

Не гладувайте заедно

Ентусиастите на игри за оцеляване несъмнено са чували за Don't Starve. В това заглавие играчите трябва да поддържат главния герой жив, като се уверят, че той не умира от глад, дехидратира или, разбира се, да бъде убит от различни свръхестествени врагове, които могат да бъдат намерени в тъмния свят.

Вече можете да направите това заедно в Don't Starve Together, безплатното разширение за мултиплейър. Играчите могат да избират от няколко героя, които да поддържат живи, а заглавието поддържа до шестима играчи в света едновременно.

Image
Image

Divinity: Original Sin 2

Старият стил на ролевите игри от 90-те и началото на хилядолетието отдавна е изчезнал, затрупан от забързани, изпълнени с екшън и ярки заглавия. През последните няколко години игри, базирани на класики като Baldur's Gate II, се завръщат.

Едно от тези заглавия е Divinity: Original Sin 2, което дава на играчите огромна свобода на избор как да създадете своя герой и да изживеете историята. Можете да направите тези избори сами или с приятел. Цялата завладяваща кампания на Original Sin 2 може да се играе заедно в co-op.

Image
Image

Monster Hunter World

Междувременно, ако сте се наситили на стандартните зомбита, роботи и други клишета врагове, които игрите изпращат към вас, значи сте попаднали на правилното място в Monster Hunter World. Играта е свързана изцяло със свалянето на огромни чудовища, както подсказва името.

Подобно на Borderlands, игрите Monster Hunter се смятат за перфектните кооперативни игри. Забавно е да хванете огромен дракон или динозавър сам, но още по-забавно, ако го направите с трима приятели и използвате всички възможни тактики и възможности. Часове забавление гарантирано!

Image
Image

Saint's Row: The Third Remastered

От известно време не сме чували за франчайза на Saint's Row, но издателят Deep Silver променя това. Третата част, Saint's Row: The Third, получи ремастерирана версия, която ще бъде на (дигитални) рафтове на 22 май.

Както сме свикнали от поредицата, всичко е прекрасно и това върви добре с графичните подобрения, които новата версия носи. Експлозиите наистина оживяват и светът е хубав и цветен. Приятен контраст с цялото насилие на заден план. Заглавието също става много по-забавно, когато преминете през цялата история и мисии в кооперация с приятел. Можете да се наслаждавате на ремастера на Saint's Row: The Third дълго време, защото получавате и всичките тридесет DLC пакета.

Image
Image

Изход

При някои игри кооперацията е мисъл, при други игри тя е важна част от игрите, а има и редки игри, при които кооперацията е изискване. A Way Out е една от онези игри, при които няма опция да играете играта сами, имате нужда от приятел до вас (онлайн).

В играта играчите контролират затворниците Лео и Винсент. Заедно трябва да работите заедно, за да освободите двамата мъже от затвора и след това да избегнете ръцете на властите. Евентуалният успешен резултат е изцяло във вашите ръце и степента, до която можете да работите заедно.

Популярна тема