Borderlands 3 вече има кръстосана игра с изключение на PlayStation

Съдържание:

Borderlands 3 вече има кръстосана игра с изключение на PlayStation
Borderlands 3 вече има кръстосана игра с изключение на PlayStation
Anonim

Borderlands 3 е игра от Gearbox Software и 2K, където трябва да използвате безброй оръжия и изцяло ново приключение, за да си проправите път през нови светове и врагове като един от четиримата ловци на трезори, всеки със своето обширно дърво с умения, умения и адаптивност.

Крос-плей актуализацията за Borderlands 3 беше обявена преди известно време. Актуализацията вече е онлайн за Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia, Steam и Epic Games. С кръстосаната игра е възможно да играете заедно с други хора на различни видове платформи. Актуализацията обаче не е налична за PlayStation. Sony начислява висока цена на издателите, които искат да предложат кръстосана игра на PlayStation, което може да е причината актуализацията за Borderlands 3 да не се поддържа на платформата. Въпреки че PlayStation все още не е напълно отворена за такъв актуализиране с други платформи, изглежда, че Sony ще насърчава това все повече и повече. Например директорът на PlayStation Джим Райън казва по време на интервю за Axios, че компанията „подкрепя и насърчава кръстосаната игра“. Така че може да дойде и в Borderlands 3, без разходи за 2K.

Различни подобрения в актуализацията на Borderlands 3

В съвсем новата актуализация за кръстосана игра има и редица други подобрения за играта, като например увеличено ограничение на нивото, което достига до 72. Това дава на играчите 70 точки умения, които да изразходват в четирите дървета на уменията на героите. Cartels също се завръщат със завръщащото се събитие Revenge of the Cartels, където играчите вече могат да играят минали събития, като изберат това, което искат да играят от менюто.

Популярна тема