Топ 10 на най-добрите кооперативни игри за PS5 и PS4 - Идеални за Свети Валентин

Съдържание:

Топ 10 на най-добрите кооперативни игри за PS5 и PS4 - Идеални за Свети Валентин
Топ 10 на най-добрите кооперативни игри за PS5 и PS4 - Идеални за Свети Валентин
Anonim

Minecraft

Измина много време от появата на Minecraft, но играта е и си остава феномен. Заедно с вашите приятели, целта е да изградите възможно най-голямото селище в блоков свят през деня, след което да го защитите от зомбита, пълзящи растения и други врагове през нощта.

Ако искате да направите най-красивите творения в света необезпокоявани, можете също да започнете свят без врагове. Единствената бариера, която Minecraft може да предложи, е вашето въображение, което прави играта идеална за всички играчи!

Image
Image

Destiny 2

Стартирането на Destiny 2 не беше съвсем гладко, с много проблеми и много малко съдържание. Оттогава разработчикът Bungie само обърна нещата (и пое), така че научно-фантастичният шутър вече с право може да се нарече голям успех.

С три големи разширения в момента има много съдържание, на което да се насладите в Destiny 2. А ако притежавате PlayStation 5, заглавието също ще изглежда спиращо дъха. И разбира се, страхотно е забавно да изживеете това заедно с приятелите си в кооперация.

Image
Image

GTA Online

Франчайзът Grand Theft Auto отдавна беше известен като изживяване за един играч, но това се промени след пускането на GTA V. Заедно с най-новата част стартира и GTA Online.

Винаги сте искали да създадете престъпна организация с приятелите си, тогава GTA Online е идеалният начин да направите това. Също и за обществото. Всичко, което можете да правите в GTA, можете да правите и в GTA Online и много повече. Например, ако искате да се развихрите в домашни режими, това със сигурност е възможно.

Image
Image

LEGO Jurassic World/LEGO Marvel Super Heroes 2/LEGO Star Wars

Не е изненада, че LEGO игра се появява в списъка на най-добрите кооперативни игри за PS4. Ето защо веднага правим трите най-добри. LEGO Jurassic World, LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO Star Wars: The Force Awakens са забавни за цялото семейство.

Баща, майка, брат, сестра, гадже, приятелка… всеки може да участва в LEGO игра или, благодарение на влизането/отпадането, да спре веднага, ако не му харесва. Идеална кооперативна игра за малки и големи!

Image
Image

Изход

Ако искате да се подготвите за последствията от вашите престъпни дейности в GTA Online, A Way Out е идеалният начин да се подготвите. И това заглавие от разработчика Hazelight Studios също е кооперативно заглавие, тъй като можете да играете A Way Out само с двама души.

Заедно с вашия кооперативен партньор, идеята е да влезете в обувките на затворниците Лео и Винсент. Както вероятно се досещате, целта е да избягате от затвора, но това не е лесно. Имате ли какво е необходимо, за да излезете извън дебелите стени на затвора?

Image
Image

Borderlands 3

Феновете на кооперативния шутър със сигурност ще познават поредицата Borderlands. Щурите заглавия от разработчика Gearbox Software са идеални за прекарване на прекрасна вечер на дивана с приятели.

Това със сигурност е случаят с Borderlands 3. Точно както в предишните игри, можете да се развихрите с общо четирима играчи в кооперативна игра, но с новия начин на умения можете да съберете перфектната комбинация. А с безплатния ъпгрейд до PS5 играта изглежда по-добре от всякога!

Image
Image

Преварено! Всичко, което можете да ядете

Повечето кооперативни игри са предназначени да прекарате забавно изживяване заедно или да се подкрепяте взаимно в трудни битки. Вероятно вашата усмивка и добри намерения ще бъдат бързо изхвърлени зад борда в цветната кухня на Overcooked! Всичко, което можете да ядете.

В тази компилация от Overcooked и Overcooked 2, целта е възможно най-много ястия да бъдат на масите на клиентите. Скоро самото готвене вероятно ще се превърне в френетично бойно поле, което няма много общо с релаксиращите преживявания, които виждате в 24 Kitchen. Така че бъдете предупредени, вашето приятелство може да понесе много щети в Overcooked, но вероятно ще се смеете на това след това.

Image
Image

Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

Diablo III може да е на няколко години за компютър, но това изобщо няма значение. Играта идва на пазара на PS4 с новите контроли и разбира се (локална или онлайн) кооперация!

Поради справедливата система за плячкосване, различните класове и хаоса, определено си струва да проверите тази игра. Избиването на орди от демони заедно никога не е било толкова забавно!

Image
Image

Sackboy: Голямо приключение

Усмихнатата кукла от игрите LittleBigPlanet се завръща! Този път не в 2D среда, а в 3D платформинг. В Sackboy: A Big Adventure трябва да спасите Craftworld, като спрете злодея Векс, преди той да превърне всички чували в роби.

Можете да изживеете приключението сами, но е още по-забавно да привлечете приятел за кооперация. Спасете света с общо четирима играчи.

Image
Image

Необходими са две

Програмистът Hazelight Studios създаде уникална игра с A Way Out, която може да се играе само с двама играчи. Студиото повтаря този трик с It Takes Two, но самата игра не може да бъде по-различна.

Вместо двама затворници, играчите влизат в обувките на Мей и Коди, семейна двойка, която иска развод. Когато само съобщават новината на дъщеря си, те се превръщат в кукли и трябва да се спасят в свят, който внезапно оживява. Това е красиво, стоплящо сърцето и изключително забавно изживяване, което си спечели най-висок резултат в нашия преглед!

Тази статия е актуализирана на 14 февруари 2022 г.

Популярна тема