Epic Games ви подлудява с нова безплатна игра

Съдържание:

Epic Games ви подлудява с нова безплатна игра
Epic Games ви подлудява с нова безплатна игра
Anonim

В четвъртък отново е 5 часа, тогава феновете на безплатните игри знаят колко е часът: Epic Games има още една нова безплатна игра в магазина! Тази седмица е специална игра от разработчика We Create Stuff, а именно психологическата игра на ужасите от първо лице In Sound Mind. Играта е призрачна игра, която играете от гледна точка на първо лице и в която имате проблем като психолог. Редица ваши пациенти са починали при доста съмнителни обстоятелства. Докато се озадачавате, вие се опитвате да разберете какво все пак се е случило и дали различните жертви може да имат нещо общо помежду си.

Играта е доста сенчеста и по пътя започвате да се съмнявате в собствения си здрав разум. Вие посещавате вътрешния свят на вашите пациенти, за да разберете какво точно се е случило и точно тези различни ментални светове правят In Sound Mind толкова интересен. Сега, когато Epic Games раздава играта безплатно, това е страхотна възможност да дадете добър шанс на тази игра, която несправедливо изчезна зад радара.

Изискайте тук In Sound Mind в Epic Games Store.

In Sound Mind безплатно в Epic Games Store

Безплатните игри в Epic Games Store са огромен успех. От години Epic Games раздават безплатни игри по този начин и засега това няма край! Epic Games поне ще продължат тази година със седмичните безплатни игри. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, тези игри са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Между другото, седмичните безплатни игри не са единствените игри, които можете да отбелязвате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impace Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава безплатно In Sound Mind тази седмица, но не спира дотук. Друга забавна игра е планирана за следващата седмица. От 24 март играчите могат да поискат Demon's Tilt. Demon's Tilt е дигитален флипер, от който хвърчат искри!

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Препоръчано: