Epic Games раздават безплатни фентъзи военни игри в Epic Store

Съдържание:

Epic Games раздават безплатни фентъзи военни игри в Epic Store
Epic Games раздават безплатни фентъзи военни игри в Epic Store
Anonim

Отново е четвъртък, време е за нова безплатна игра в Epic games Store! Epic раздава нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена в магазина през цялата седмица. Тази седмица дори получаваме две безплатни игри. Първата безплатна игра е Total War: Warhammer. Докато поредицата Total War преди това спечели слава с точното пресъздаване на исторически битки и ви даде контрол над цели армейски части, тази Total War: Warhammer поема в собствена посока.

Направена с вярна имитация, но изцяло потопена в посоката на фентъзито, играта ви дава контрол над цяла армия от хора, орки и гоблини, джуджета или немъртви. Играта използва геймплей, познат от предишни части, включително изграждане на градове и единици, походово стратегическо планиране и битки в реално време. Total War: Warhammer предоставя стотици часове игра за феновете на жанра.

Втората безплатна игра е малко по-неизвестна: City of Brass. Тази лесна измамническа игра от първо лице от Uppercut games има приятен стилистичен външен вид и ви превежда през близкоизточен град, който може да е произлязъл направо от Aladdin. Градът е пълен с обладани хора и капани. Вие сте крадец, който трябва да използва камшик и камша, за да намери пътя си през града в надпревара с времето.

Total War Warhammer и City of Brass безплатни за заявяване в Epic Store

Феновете на безплатни игри, без да се налага да се регистрират за абонамент, са в добри ръце с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава както Total War: Warhammer, така и City of Brass тази седмица, но също така вече обяви безплатни игри за следващата седмица. Следващата седмица можем дори да поискаме две забавни игри безплатно в Epic games Store! Следващата седмица получаваме Rogue Legacy и The Vanishing of Ethan Carter безплатно в Epic Store.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема