Славеят получава чисто нов трейлър

Съдържание:

Славеят получава чисто нов трейлър
Славеят получава чисто нов трейлър
Anonim

Така че Nightingale е нова мистериозна игра от доста неизвестни разработчици Binary Charm и Daring Touch. Интересното е, че тази игра е напълно безплатна за игра. Можете също да се регистрирате за бета през уебсайта на Nightingale.

В играта сте изгубени във Faerealm, искрящ свят, пълен с мистерия и цвят. Можете да строите и събирате в играта, но също така трябва да оцелеете в непознат свят. Можете да изследвате сами или с приятелите си в кооперативен режим, тъй като виждаме все повече и повече в игрите за оцеляване/строене.

Игра, която да играете завинаги

Като комбинирате и използвате добре картите си Realm, можете да продължите да играете завинаги, защото Nightingale се генерира процедурно, което означава, че винаги ще получавате нови светове точно както в Minecraft. Дали Nightingale ще стане толкова голям успех, колкото Minecraft, ще трябва да видим през следващите десет години.

За съжаление все още не е обявена дата на пускане. Известно е, че ще можете да играете играта чрез Steam и че Nightingale използва добре познатия софтуер Unreal Engine.

Редица други игри също бяха показани по време на шоуто. Като чисто новата игра Aliens, която трябва да излезе през 2023 г. Играта се казва Aliens Dark Descent. Беше показан и обширен геймплей на The Callisto Protocol и видяхме ослепително ниво от Call of Duty Modern Warfare 2. Получихме и новини за The Last of Us Remake.

Препоръчано: