Научете се да оцелявате с тази безплатна Steam игра

Съдържание:

Научете се да оцелявате с тази безплатна Steam игра
Научете се да оцелявате с тази безплатна Steam игра
Anonim

За оцелелите сред нас вече има много интересна безплатна игра в Steam. Вече можете да спечелите ARK: Survival Evolved със 100 процента отстъпка. Само за да бъде ясно: това означава, че е напълно безплатно.

Изискайте ARK: Survival Evolved

Не е нужно да бързате, ако искате играта. Можете да го добавите безплатно към библиотеката си през цялата седмица. Така че, ако сте там не по-късно от 19 юни, можете да започнете да оцелявате напълно безплатно.

В играта ще трябва да се справите с големи карти, в които ще срещнете всякакви същества. Те варират от динозаври до дракони и други фантастични създания. Като създавате и строите, вие трябва да оцелеете в тези опасни среди.

Image
Image

Между другото, втора ARK игра също е в процес на разработка, в която не е друг, а Вин Дизел. Ако се интересувате от това, тогава това е идеалният момент да опитате играта на ARK. Все още не е известно кога ще излезе ARK 2, така че засега трябва да се задоволим с първата игра.

Ако ARK не ви харесва, пак можете да намерите безплатни игри другаде. Можете да посещавате Epic Games Store всяка седмица. GOG.com също предлага игра безплатно.

Популярна тема