Изтеглете тази игра сега безплатно на всички платформи

Съдържание:

Изтеглете тази игра сега безплатно на всички платформи
Изтеглете тази игра сега безплатно на всички платформи
Anonim

Fall Guys е колоритна парти игра, подобна на WipeOut. В играта се състезавате срещу други играчи, които са на игрището с вас. На този курс можете да се забърквате един с друг, например като бутнете някого настрани или го задържите за известно време. Докато се състезавате един срещу друг, всичко зависи от това да стигнете до финалната линия достатъчно бързо или да останете на земята достатъчно дълго, без да паднете от картата. Този сезон ще бъдат добавени и нови мини-игри за освежаване на играта за стари ветерани.

Ако получите това, получавате корона, с тази корона можете да купувате козметични артикули преди безплатната актуализация, сега тази система ще работи малко по-различно. Все още не е ясно дали ще върнем старата система или вече можем да използваме короните за нещо друго.

Ще трябва да се справите и с бойния пропуск на Fall Guys, който работи върху корони и фрагменти от корони. С тези два компонента ще можете да преминете през бойния пропуск.

Fall Guys вече може да се играе на всички платформи за първи път, преди играта не беше налична на конзолите Xbox и Nintendo Switch, сега играта е достъпна и там. Epic Games купи Mediatonic, разработчика на играта. Следователно играта вече не е достъпна в Steam, но вече е в Epic Games Store.

Тук можете да изтеглите безплатно Fall Guys

На компютър можете да отидете в Epic Game Store. За версията на Xbox можете, разбира се, да отидете в магазина на Xbox.

PlayStation също няма да ви изненада, защото можете да отидете в магазина на PlayStation там и на Switch можете да получите играта безплатно от електронния магазин на Nintendo.

Популярна тема