Безплатната игра на Epic Games предоставя сурово изживяване от Първата световна война

Съдържание:

Безплатната игра на Epic Games предоставя сурово изживяване от Първата световна война
Безплатната игра на Epic Games предоставя сурово изживяване от Първата световна война
Anonim

Всеки четвъртък се появява: Феновете на безплатното получават отново безплатни игри от Epic Games. Тази седмица Epic дори има две игри на тепиха, като и двете покриват напълно различен жанр.

В Tannenberg, Epic Games предоставя масови битки, разположени на Източния фронт на Първата световна война. Играта включва битки между 64 играчи, борещи се за контрол над ключови сектори на бойното поле, всеки от които предлага значителни предимства. Бойните полета се провеждат между руските армии от едната страна и Германия и Италия от другата.

Със седем армии, повече от 50 оръжия и осем големи карти, това осигурява много свобода за играчите както в мултиплейър, така и в един играч с AI ботове. Стрелците от WW1 имат недостатъка, че пушките се чувстват здрави, но в същото време са старомодни и трудоемки. Например, трябва да се презареждате след всеки изстрел, което се чувства доста хаично в шутъри, които се играят в по-съвременни времена. Tannenberg е продължението на по-ранния успех Verdun.

Втората игра, която Epic Games раздава безплатно, е напълно различен тип игра: Shop Titans е RPG симулация на магазинер. Вие проектирате своя собствена екипировка, зареждате магазина си и продавате екипировката си на бъдещи герои за сериозна печалба. Вие наемате герои да търсят в пещерите ценни материали за следващата ви екипировка в магазина ви.

Shop Titans обикновено е безплатна игра, но тази седмица Epic Games раздават забавен пакет от екстри за тази игра, за да можете да започнете с летящ старт.

Който влезе в играта за следващия четвъртък, ще получи огромен списък с безплатни екстри, включително чертежи за вашия магазин, декорации, жетони, материали и други.

Безплатни игри в Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент.

Освен седмичните безплатни игри, Epic има още много игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Можем да очакваме безплатни игри отново следващата седмица.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема