Красива игра вече е безплатна за компютър

Съдържание:

Красива игра вече е безплатна за компютър
Красива игра вече е безплатна за компютър
Anonim

Игрите може да са скъпо хоби, но за щастие можете да получите игрите си и много по-евтино. Gog.com в момента има разпродажба и я оживява с игра, за която дори не трябва да плащате нищо. Тези, които обичат да правят безплатна игра, трябва да обърнат внимание сега.

Този уикенд можете да спечелите Beautiful Desolation безплатно на gog.com

Beautiful Desolation е доста различна игра. Играта използва 2.5D изометричен изглед и предоставя странна история, в която играчът започва в алтернативна версия на 1970 г. в Южна Африка. Поне за известно време.

Не отнема много време, преди извънземен космически кораб да кацне и светът да се промени завинаги. Двамата главни герои, Дан и Марк, не вярват на аферата и разследват. Но преди да успеят да направят много изследвания, те се пренасят в далечно, странно бъдеще. Оттам нататък и двамата господа попадат от една странна ситуация в друга, като двамата трябва да се опитат да се приберат някой ден.

Beautiful Desolation вече безплатно на gog.com

Beautiful Desolation е красиво проектиран с много подробен фон, много различни форми на живот и роботи, които ви канят да изследвате.

Все още можете да поискате Beautiful Desolation през целия уикенд, играта е безплатна за добавяне към вашия плейлист за около 72 часа. Така че не чакайте твърде дълго, ако се интересувате. Между другото, на GOG.com се провежда и обширна лятна разпродажба. Дори ако Beautiful Desolation не ви харесва, може би си струва да проверите какво се предлага.

Разбира се, има още начини да спестите от игри. Например, можете да оценявате игри за PS5 в мега офертите на MediaMarkt. Разпродажби има и в Nintendo eShop и PlayStation Store, които също предлагат значителни отстъпки.

Популярна тема