Зловеща игра на ужасите вече е напълно безплатна за заявяване

Съдържание:

Зловеща игра на ужасите вече е напълно безплатна за заявяване
Зловеща игра на ужасите вече е напълно безплатна за заявяване
Anonim

Уеб магазините стават все по-щедри. Най-добрият пример е, разбира се, Epic Games Store. Почти всяка седмица дигиталната витрина раздава безплатна игра или друго допълнително съдържание. Но EGS не е единственият, който прави това напоследък.

В Добрата стара галактика, по-известна като GOG, също можете редовно да намирате безплатни игри. За това нямате нужда от абонамент, както при PlayStation Plus, можете просто да ги добавите към колекцията си безплатно и винаги да играете. Вече можете да вкарате STASIS безплатно! Всичко, от което се нуждаете, е акаунт в GOG.

Creep в безплатната игра на ужасите

STASIS е идеален за играчи, които обичат малко хорър, но играта се играе по различен начин от много други хорър игри. Заглавието е научна фантастична игра на ужасите, която гледате от изометрична гледна точка.

Вие поемате контрола над Джон Марачек, който се събужда от дълъг зимен сън на изоставен космически кораб. Това е проблем, защото Джон беше на път със съпругата и дъщеря си, които сега са в неизвестност. Но това не е единственото нещо, защото има много начини да умрете в STASIS. Така че се пригответе за диво приключение в космоса!

Популярна тема