Пет страхотни изявления на Sierd de Vos за FIFA 20

Съдържание:

Пет страхотни изявления на Sierd de Vos за FIFA 20
Пет страхотни изявления на Sierd de Vos за FIFA 20
Anonim

Грютер е тих коментатор, който поема много мачове на националния отбор на Холандия. Sierd de Vos всъщност е обратното, защото неговият футболен ентусиазъм експлодира всяка секунда, когато коментира. По време на мачове например на Барселона Ел Сиерд подивява. Най-новата игра от поредицата FIFA също съдържа доста скъпоценни камъни от ценителя на испанския футбол. Прочетете нашия преглед на FIFA 20, за да разберете какво мислим за играта.

5. На мотопеда

Започваме този списък с най-добрите изявления на Sierd de Vos FIFA 20 с изявление за бързите крила. Когато Мбапе постави защитници от който и да е топ клуб в светлината на прожекторите, ако той просто ги подмине на скорост, Ел Сиерд полудява. Няма нищо като мотопед и това казва и Де Вос. Той казва: „Изглежда, че седи на мотопед“, след което издава звуци от мотопед за няколко секунди.

Смятаме, че Sierd тайно е подслушвал нашите редактори, защото по време на мачовете на FIFA 19 по време на паузата изявлението често се крещеше напред-назад.

Image
Image

4. Ракитич, БУМ

Sierd de Vos е известен с широките си познания за Испания, особено за ресторантите в различните градове. За щастие той също знае много за испанския футбол и особено Ел Класико е перлата на испанския футбол за Ел Сиерд. По време на предишен мач между Реал Мадрид и ФК Барселона той полудя след гол на Ракитич. Той направи това малко по-назад във FIFA 20.

Когато Ракитич кълве топката по въжетата, Де Вос полудява. Той започва да скандира името на хърватския плеймейкър и няколко пъти изкрещява "кукувица". Страхотно, когато сам си вкараш гол в последната минута, но малко по-малко, когато сам трябва да допуснеш гол в последната минута.

Image
Image

3. Автогол

Един футболист може да бъде героят на вашия клуб, но мач може да се превърне и в пълна катастрофа, когато стреляте с топка зад собствения си вратар. От герой до шлемиел за няколко секунди и след това El Sierd изминава допълнителната миля с коментара си. Разбира се, той няма да позволи да мине нечувано, ако решите мача срещу вас.

Sierd след това казва: „Този плейър е скапан като цял бизнес „направи си сам“с щепсели.“Добре преувеличено, но затова Sierd de Vos е един от най-оригиналните и противоречиви коментатори в Холандия.

Image
Image

2. Пословичната гора

Отсечете наляво, страхотен трик и опонентите ви ще тръгнат в грешната посока. Какво прекрасно усещане е във FIFA 20, когато тръгнеш един срещу един към вратаря и топката удари полето. След това коментарът на Sierd гарантира, че ще оставите началния удар на опонента да дойде към вас с още по-добро усещане.

Sierd закачва цяла история за дърветата и гората. Той казва: „Този защитник е изпратен в гората, пословично тогава, защото, разбира се, не се допускат дървета на терена.“Шегата на испанския футболен ценител не е оригинална, но това със сигурност не я прави по-малко забавна. Следователно това е едно от най-добрите твърдения на Sierd de Vos за FIFA 20.

Image
Image

1. Циркова кукувица

Вкарване на точки, правене на трикове и вземане на победа; това са забавните неща във FIFA 20. El Sierd също е наясно с това, защото полудява с всяко готино действие. Безплатни всички забавни изявления на Де Вос в реалния живот също могат да бъдат намерени тази година във FIFA 20. Когато подминете играч с трик, той подивява.

„Хубав трик, циркова кукувица“, крещи ентусиазирано Sierd. Все още не знаем откъде му е този цирк, но знаем, че е едно от най-милите изказвания на футболния коментатор. Най-доброто нещо за Sierd de Vos като коментатор във FIFA 20 е неговият ентусиазъм. Всеки момент е изживян със страст, създавайки ви впечатлението, че гледате истински футболен мач.

Cool Sierd de Vos FIFA 20 изявления

Разбира се, че все още не сме чули всички изявления на El Sierd. Казва, че е трябвало да каже повече от шестнадесет милиона думи. Имате ли вече любима фраза? Кажете ни в коментарите.

FIFA 20 се продава за PlayStation 4, Xbox One, PC и Nintendo Switch.

Популярна тема