Viaplay пуска нови коментатори в Бахрейн

Съдържание:

Viaplay пуска нови коментатори в Бахрейн
Viaplay пуска нови коментатори в Бахрейн
Anonim

Екипът, който ще се занимава с репортажи от Формула 1 във Viaplay, е известен отдавна. По принцип коментарът на живо се осигурява от Нелсън Валкенбург и Мелрой Хемскерк. Но те не са единствените, които коментират.

В деня на теста в Бахрейн коментарът е предоставен от Allard Kalff и Sebastiaan Bleekemolen. Те не могат да бъдат чути по изключение, защото двойката ще докладва за свободни тренировки и Формула 2. Валкенбург и Хеемскерк все още коментират Гран при на F1.

Kalff и Bleekemolen няма да бъдат непознати имена за F1 фанатици. Алард Калф често присъстваше в падока и докладваше за F1 в RTL. Самият Sebastiaan Bleekemolen е бил състезателен пилот в NASCAR. Баща му Майкъл Бликемолен се състезава във Формула 1.

Без коментар с конкурента на Viaplay

По-доброто дуо за коментари е спорно, но едно е сигурно. Ако искате холандски коментар, трябва да разчитате на Viaplay. Въпреки че F1 може да се следи и на F1 TV Pro, само Viaplay Dutch има право да коментира състезанията. Затова се надяваме, че техническите проблеми, които засегнаха Viaplay по-рано тази седмица, няма да се появят на предстоящото Гран При.

Популярна тема