Конкурентът на Viaplay F1 TV Pro вече няма коментари на холандски

Съдържание:

Конкурентът на Viaplay F1 TV Pro вече няма коментари на холандски
Конкурентът на Viaplay F1 TV Pro вече няма коментари на холандски
Anonim

Формула 1 спечели много нови фенове през миналия сезон, благодарение на изключително вълнуващата битка между Макс Верстапен и Луис Хамилтън за титлата, която в крайна сметка беше решена в последната обиколка на последното Гран При. Но от тази година нататък вече не можем да следим спорта в Ziggo. Услугата за стрийминг Viaplay пое правата и това не засяга само Ziggo.

F1 TV Pro промени своята страница за поддръжка, която показва от кои коментатори могат да избират зрителите. Миналия сезон все още беше възможно да се слуша гласът на Олав Мол, но опцията за избор на холандски коментатор вече е премахната. Така че, ако искате да гледате F1 с холандски коментари през 2022 г., тогава F1 TV Pro вече не е опция.

Защо няма повече коментари на холандски?

Това, че F1 TV Pro вече няма поддръжка за холандски зрители, не е пълна изненада. Ziggo и F1 TV Pro попадат под Liberty Media, така че сътрудничеството между двете компании беше съвсем очевидно.

Това просто не се отнася за Viaplay. Новата услуга за стрийминг е част от Nordic Entertainment Group и следователно F1 TV Pro е най-големият конкурент във Формула 1. Следователно не е изненадващо, че Viaplay избра да не предоставя своите коментари на членовете на F1 TV Pro., така че холандските зрители е по-вероятно да се абонират за Viaplay.

Популярна тема