Цяла Холандия се влюбва в коментарите на Viaplay по време на F1 Бахрейн

Съдържание:

Цяла Холандия се влюбва в коментарите на Viaplay по време на F1 Бахрейн
Цяла Холандия се влюбва в коментарите на Viaplay по време на F1 Бахрейн
Anonim

Актуализация - Първите анулирания вече валят

След излъчването на Формула 1 в Бахрейн хората съобщиха, че са прекратили членството си. Един след друг натиснаха бутона за отказ във Viaplay и го споделиха в социалните мрежи.

Оригинално съобщение:

От сезон на Формула 1 през 2022 г. състезанията вече няма да се предоставят с коментар на Olav Mol. Viaplay има различни гласове от тези, с които сме свикнали сред състезанията и очевидно те не пасват добре на Холандия. По-рано заваляха оплаквания от коментарите, а сега Холандия отново вилнее.

В социалните медии, като Twitter, половината Холандия пада върху услугата за стрийминг и коментарите. Ето селекция от туитове за коментарите на дуото:

Не всичко е негативно в излъчването

Viaplay получава много коментари за излъчването, но не всички реакции са отрицателни. Някои хора харесаха новите гласове и нямаха оплаквания относно състезанието

Виаплей Формула 1 изглежда има спукани гуми

Освен горната критика, има много повече неподправени мнения. Съобщава се, наред с други неща, че няма чувство сред водещите, че нито една секунда от състезанието не минава без разговори (някой дори съобщава, че Йохем Майер е по-малко зает) и че коментарите са на ниско ниво. Поради това много фенове са превключили на различен звук чрез, например, радиото, а други просто гледат Формула 1 без звук.

Първото състезание на Viaplay не започна много добре. Изглежда, че има прекъсване, което не позволява на хората да влязат в приложението, с проблеми с буферирането и поточно предаване към Chromecast дава грешки.

Популярна тема