Преглед F1 във Viaplay не е по вкуса на всеки

Съдържание:

Преглед F1 във Viaplay не е по вкуса на всеки
Преглед F1 във Viaplay не е по вкуса на всеки
Anonim

Холандските фенове на F1 са свикнали с коментарите на Olav Mol и Jack Plooij от известно време. Но Viaplay избра да събере изцяло нов отбор за Формула 1. Оказа се, че хората вече не са доволни от това, но и на последното Гран при в Джеда беше ударен отново.

Този път също имаше много коментари за последвалата мисъл. Това беше предоставено от Амбър Брантсен, Кристиян Алберс и Гиедо ван дер Гарде. В триото не липсват знания. И Алберс, и Ван дер Гарде са били състезателни пилоти, а Брантсен е бил част от подкаста NOS Formula 1.

Все пак комбинацията изглежда не работи за мнозина. Много потребители изразяват недоволството си в Twitter. Особено Алберс и Брантсен трябва да го изтърпят, често защото не позволяват на Ван дер Гард да го произнесе.

Щастливи клиенти на Viaplay също

Въпреки цялата критика, има и хора, които могат да оценят екипа на Viaplay. Има и много зрители, които, за разлика от много други зрители, не изпитват носталгия за коментара на Олав Мол.

Въпреки многото критики, самата Viaplay смята старта в Холандия за успешен. В същото време е много по-натоварено от преди в Grand Prix Radio, където все още могат да се чуят коментарите на Olav Mol. Във всеки случай трябва да е ясно, че няма консенсус относно това колко добре изглеждат коментарите за F1.

Популярна тема