Viaplay отново под обстрел след F1 Гран при на Франция

Съдържание:

Viaplay отново под обстрел след F1 Гран при на Франция
Viaplay отново под обстрел след F1 Гран при на Франция
Anonim

От първия уикенд Viaplay излъчва Формула 1 в Холандия, имаше оплаквания относно качеството на изображението, заекването или дори невъзможността изобщо да гледате състезанието. Толкова е лошо, че Асоциацията на потребителите се намеси и Viaplay трябва да компенсира клиентите, ако имат технически проблеми.

Според самата Viaplay не е толкова зле - шефът на холандския клон дори се осмели да каже, че се дължи на интернет връзката на клиентите - но услугата за стрийминг казва, че сега работи "усилено" за разрешаването проблемите. За момента това не беше възможно, тъй като след F1 GP на Франция отново имаше много критики към услугата за стрийминг.

Успех за Верстапен във Франция

В самото състезание на Макс Верстапен беше позволено да се коронова като победител. Състезателят Шарл Льоклер стартира Гран При на Франция от полпозишън и успя да задържи холандеца зад себе си за първите спирания в бокса. Това приключи едва когато той направи грешка и излетя от завоя, след което паркира своето Ferrari в купчината с гуми.

Със седмата си победа за сезона Верстапен вече е на 63 точки пред Льоклер. Серхио Перес е на трето място в класирането, изоставайки със 70 точки.

Популярна тема