Olav Mol ще остане коментатор във F1 22

Съдържание:

Olav Mol ще остане коментатор във F1 22
Olav Mol ще остане коментатор във F1 22
Anonim

За първи път от 1991 г. гласът на Олав Мол вече не може да бъде чут в предаванията на живо на Формула 1. Правата на кралския клас моторни спортове преминаха от Ziggo към Viaplay и новата услуга за стрийминг реши да обадете се на нови коментатори: Нелсън Валкенбург и Мелрой Хемскерк.

Дуото не можеше да разчита на голямо одобрение от зрителите на Формула 1 досега, което става ясно от много оплаквания в социалните медии. Феновете на Olav Mol могат поне да продължат да чуват познатия глас във F1 22. EA и Codemasters разшириха сътрудничеството си с коментатора, така че ако имате играта на холандски, гласът на Mol автоматично ще бъде чут.

Ако играете играта на английски, можете да чуете нови гласове на този език. Например, в допълнение към David 'Crofty' Croft, можете да изберете да слушате коментара на Alex Jacques. Натали Пинкам също дава своя глас в играта. Гласът на състезателния инженер се промени на този на Марк „Елвис“Пристли, бивш инженер на McLaren, който сега споделя знанията си в YouTube.

Слушане на Olav Mol по време на състезания

Ако наистина не можете да живеете без гласа на Олав Мол по време на състезания от Формула 1, за щастие има решение. Mol все още предоставя коментари на живо по време на състезания чрез приложението Grand Prix Radio. В приложението има дори специален плъзгач, за да можете да синхронизирате коментара и състезанието.

Популярна тема