Изтеглете сега приложението Grand Prix Radio с коментар на F1 от Olav Mol

Съдържание:

Изтеглете сега приложението Grand Prix Radio с коментар на F1 от Olav Mol
Изтеглете сега приложението Grand Prix Radio с коментар на F1 от Olav Mol
Anonim

Къде може да се намери Olav Mol?

Можете да слушате опитния коментатор чрез приложението Grand Prix Radio или чрез официалния сайт. Олав Мол ще дава своя коментар тук всяка събота по време на (спринт) квалификацията и по време на състезанието. Също така е добре да знаете, че чрез този сайт и чрез приложението можете да синхронизирате звука с изображението чрез плъзгач. Изглежда обаче, че има някои дребни проблеми със синхронизирането на iOS 15.4, но ние работим усилено върху това, казва Grand Prix Radio.

Можете също да слушате Olav чрез TuneIn или Nederland.fm. Имайте предвид, че тези два варианта не използват плъзгача за синхронизиране. Така че може да има разлика в изображението и звука.

Прочетете повече за качеството на изображението на Viaplay тук

Синхронизиране преди гледане

Grand Prix Radio иска да синхронизирате правилно звука и изображението, преди да започнете да гледате. Това е така, защото няма случайно да получите спойлер, например че вече сте чули реакцията за катастрофа, преди да сте я видели сами.

Синхронизирането работи по следния начин: „Когато гледате който и да е телевизионен източник, настройвате фино приложението, за да съответства на коментара на състезанието с изображенията.“

Идеалната ситуация според Grand Prix Radio е приложението ви да е готово преди началото на състезанието, така че да имате малко буфер за съгласуване на коментара и състезанието.

Image
Image

Всички звуци чрез приложението

Не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете някои важни състезателни звуци. Вграденото радио и звукът на песента са просто включени за вас в приложението Grand Prix Radio. Така че можете просто да заглушите звука във Viaplay. Grand Prix Radio вече обяви това, след като се оказа много важно за коментара на Olav mol.

В допълнение, Grand Prix Radio съветва да поставите Bluetooth високоговорител пред вашия телевизор за истинско изживяване.

Популярна тема