Viaplay не идва с по-евтин абонамент за момента

Съдържание:

Viaplay не идва с по-евтин абонамент за момента
Viaplay не идва с по-евтин абонамент за момента
Anonim

Според изпълнителния директор на Viaplay Андерс Йенсен не е необходимо услугата да въвежда по-евтин абонамент. Услугата привлича достатъчно абонати, без да предлага по-евтина опция за абонамент. В допълнение Дженсън вярва, че различните цени могат да причинят объркване относно стойността на услугата.

И Netflix, и Disney+ планират да предложат по-евтин абонамент с реклами. В Netflix това решение беше взето, когато общият брой абонати падна за първи път от 2011 г. Disney+ ще стартира рекламния си абонамент по-късно тази година, докато Netflix ще го последва през 2023 г.

Прочетете също: Ето как Netflix иска да спре споделянето на акаунти

Viaplay също се различава от Netflix по друг начин. Компанията не е толкова загрижена за хората, които споделят акаунта си. За Viaplay не си струва да се опитвате да печелите повече от хора, които споделят паролата си.

Ще се повиши ли цената на Viaplay?

Въпреки факта, че не предстои по-евтин абонамент, изглежда, че цената на Viaplay може да се промени. От 1 август цената така или иначе ще се вдигне, защото тогава изтича началната отстъпка. Но по-рано тази седмица беше забелязано в приложението за iPad, че цената е дори по-висока от вече известната. Не е ясно дали това е необявен план или грешка.

Популярна тема