Как да изключите коментара на Viaplay във F1 TV Pro

Съдържание:

Как да изключите коментара на Viaplay във F1 TV Pro
Как да изключите коментара на Viaplay във F1 TV Pro
Anonim

Онези, които използват F1 TV Pro този сезон, за да следят Формула 1, не можеха да изберат холандски коментар доскоро. Тази опция вече е налична и за някои потребители беше малко грубо, че тази опция беше автоматично включена по време на GP на Азербайджан. В края на краищата това е все още малко обичаният коментар, който може да бъде чут и във Viaplay.

Как получавате различни коментари във F1 TV Pro?

Ако гледате F1 TV Pro и внезапно получите холандски коментар миналия уикенд, но не го оценявате, за щастие можете лесно да се отървете от него. Трябва само да натиснете няколко бутона и за нула време имате друга песен за коментари. По този начин можете да превключите например към английски поток.

Image
Image

Най-лесният начин е да изберете опцията на живо от дясната страна на прозореца на вашия поток, обозначена с икона, която изглежда като кръг с точка. Чрез този поток ще получите английски коментар от самия екип на F1 TV.

Като изберете и опцията за международна емисия от дясната страна на екрана, можете да намерите дори повече потоци от коментари. Например, можете да превключите обратно към холандски или англоезичния поток на британския доставчик Sky Sports. Ако има друг език, който разбирате добре, можете също да го намерите там. Можете да намерите другите езици, като натиснете зъбното колело, което ще ви покаже различните опции.

Image
Image

Телевизионните коментари на F1 също могат да бъдат напълно изключени

Друга опция, която можете да намерите в международния канал, е аудио запис, наречен „FX“. С този можете да чуете звуците на състезанието, без да бъдете обезпокоявани от коментари. Полезно, ако изобщо не харесвате коментарите, например.

Друга възможност, която имате, е да си върнете, например, любимите коментари на Olav Mol и Jack Plooij. Те могат да бъдат чути по Grand Prix Radio. Трябва да опитате да го направите правилно с видеопотока си, но това ви дава допълнителна възможност за коментари, които да слушате.

Популярна тема