F1 team Viaplay отново е изгорен в социалните медии след GP Великобритания

Съдържание:

F1 team Viaplay отново е изгорен в социалните медии след GP Великобритания
F1 team Viaplay отново е изгорен в социалните медии след GP Великобритания
Anonim

От този сезон Viaplay осигурява отразяване на Формула 1 в Холандия, в допълнение към стрийминг услугата F1 TV Pro от самия собственик на Формула 1 Liberty Media. Холандската общественост все още не е прегърнала новия отбор толкова, колкото беше с Олав Мол и Робърт Доорнбос, между другото.

Отборът F1 на Viaplay получава много критики от подготовката си. Мнозина все още имаха надежда, че това е просто въпрос на свикване, особено за новите коментатори, но според много клиенти няма подобрение. В социалните медии Viaplay отново става хит след Гран при на Великобритания.

Критиката на Viaplay до голяма степен отново е отговорност на коментаторите, Нелсън Валкенбург и Мелрой Хеемскерк, но екипът в студиото също получава ритник от нея.

Хаотично състезание в Силвърстоун

Въпреки критиките за отразяването на GP на Великобритания, имаше много работа по време на състезанието. По време на старта нещата първо се объркаха напълно, когато пилотът на Alfa Romeo Zhou Guanyu излетя с главата надолу с висока скорост в кутията с чакъл, преди да прелети над купчината гуми. За щастие китайският пилот успя да изпълзи от колата без сериозни наранявания, което отново показва колко стъпки са предприети в областта на безопасността във Формула 1.

При подновяването на играта Макс Верстапен влезе изцяло в атака срещу Карлос Сайнц, който в крайна сметка се срина под натиска и направи грешка. Холандецът не можа да се задържи дълго начело, защото прегази парче въглеродни влакна, което означаваше, че трябваше да кара с много щети през цялото състезание.

След закъсняла кола за безопасност последва много вълнуващо състезание, като петима пилоти се бореха за място на подиума в един момент. В крайна сметка Карлос Сайнц спечели първата си Гран При във F1, следван от Серхио Перес и Люис Хамилтън. Макс Верстапен в крайна сметка завърши седми, а Шарл Льоклер едва четвърти, благодарение на драматичната стратегия на Ферари, при която холандецът загуби само шест точки от най-близкия си конкурент.

Популярна тема