Ето как можете да гледате F1 GP на Франция безплатно

Съдържание:

Ето как можете да гледате F1 GP на Франция безплатно
Ето как можете да гледате F1 GP на Франция безплатно
Anonim

Разликата между Макс Верстапен и Шарл Льоклер в шампионата непрекъснато намалява. Въпреки че холандецът имаше късмет в Австрия - след като колата на Карлос Сайнц се запали - разликата в скоростта беше повод за безпокойство за отбора на Ред Бул Рейсинг. RB18 на Verstappen изяжда гумите много по-бързо от Ferrari.

Това също може да създаде проблеми по време на Гран При на Франция. Ще бъде доста горещо този уикенд в Le Castellet, където се намира пистата Paul Ricard, а това означава, че износването на гумите ще бъде още по-високо. Следователно можем да очакваме много спирания в бокса в неделя.

Все пак има известна надежда за Верстапен и Ред Бул Рейсинг. Действащият световен шампион посочи, че отборът е разбрал каква е причината за проблемите в Австрия. Една от причините беше грешна настройка, тъй като имаше само една безплатна тренировъчна сесия за закрит парк - моментът, в който вече не можете да направите нищо с настройката на колата.

Във Франция има само три безплатни тренировки, преди настройката да бъде готова, така че екипът на Верстапен вече може да се увери, че всичко е настроено правилно. Освен това холандецът успя да спечели миналата година, благодарение на интелигентна стратегия в сравнение с Mercedes. Конкурентът Ferrari не е известен с добри стратегии, така че това може да ви даде удобно предимство този уикенд.

Image
Image

Гледайте Гран при на Франция безплатно

Ако не искате да пропуснете нищо от действието на пистата Paul Ricard, имате нужда от абонамент за Viaplay или F1 TV Pro, официалната услуга за стрийминг на Формула 1 в Холандия. За щастие има и друга начин да гледате състезанието безплатно.

Правата за излъчване на Формула 1 се регулират по различен начин във всяка страна. Например, миналата година на Ziggo беше позволено да излъчва първокласния клас моторни спортове тук и тези права сега са в ръцете на Viaplay. В Обединеното кралство Sky Sports има монопол върху спорта, което води до огромна месечна сума. Докато в други страни F1 отново може да се следи безплатно по обществената телевизия.

Една от тези страни е Австрия. В страната всички Гран При се излъчват чрез ServusTV, която е отчасти собственост на Red Bull, на телевизионния екран и на техния уебсайт. По този начин не можете просто да преглеждате всичко от Холандия, защото достъпът от друга държава е предотвратен чрез геоблокиране. За щастие има решение за това: VPN.

С виртуална частна мрежа можете да се свържете с всички видове сървъри по света. След като сте свързани с такъв сървър и след това посетите сайт или услуга за стрийминг, този сайт или услуга ще помисли, че сте в държавата на сървъра. Следователно с VPN можете да се свържете със сървър в Австрия и след това да гледате Grand Prix чрез ServusTV.

Ако не искате да слушате австрийски коментари, можете също да изтеглите приложението Grand Prix Radio. По този начин можете да разрешите коментарите на Olav Mol. И за да се гарантира, че всичко върви гладко, има и функция за синхронизиране на изображението и звука помежду си.

Популярна тема