MLB суматоха около ESPN и Viaplay

Съдържание:

MLB суматоха около ESPN и Viaplay
MLB суматоха около ESPN и Viaplay
Anonim

Американската бейзболна лига MLB е в услугата на ESPN от известно време. Колкото и да е странно, Viaplay обявиха, че ще излъчват и MLB мач. Viaplay направи това чрез свой собствен телевизионен справочник. Viaplay вече има и видна снимка на Мейджър Лийг Бейзбол на собствения си уебсайт, като черешката на тортата Viaplay също показва факта, че те ще предложат предаване на живо на 7 август. Остава да видим дали Viaplay иска да го тества и да види колко зрители може да привлече. Или може би Viaplay вече има планове да закупи правата от ESPN?

MLB остава с ESPN

ESPN вече се обърна към Totalal TV, която проучва какво се случва тук. ESPN казва, че не знае нищо за прехвърляне към Viaplay. Доколкото е известно на ESPN, станцията все още контролира правата за излъчване на MLB. Кристиан Шимел, говорител на ESPN, казва, че нищо няма да се промени относно MLB пакета, който ESPN предлага. И че предстоящият сезон може просто да бъде проследен по ESPN.

Графикът за MLB все още изглежда празен в ESPN, но има причина за това, казва Шимел. Той потвърждава, че графикът ще се запълни сам след като селекциите за мачовете бъдат направени от програмния екип.

Според ESPN няма нищо лошо и платеният канал просто ще остане домът на всичко свързано с Мейджър Лийг Бейзбол. Какво точно Viaplay планира да излъчва MLB все още не е напълно ясно. Също така все още не знаем дали това е еднократно пътуване или има действителни планове за поглъщане.

Популярна тема