Безплатната игра на Epic Games Store ни дава безсънни нощи

Съдържание:

Безплатната игра на Epic Games Store ни дава безсънни нощи
Безплатната игра на Epic Games Store ни дава безсънни нощи
Anonim

Отново е четвъртък, време е за нови безплатни игри в Epic Games Store! Epic Games раздава най-малко една нова игра безплатно всяка седмица, която може да бъде заявена в Epic Games Store през цялата седмица. Тази седмица дори получаваме две безплатни игри!

Първата безплатна игра е Amnesia: Rebirth. Стелтът е централен за тази игра. Като Tasi Trianon се събуждате дълбоко в пустинята на Алжир. Минаха дни, но нямате представа къде сте или къде са другите в групата ви. От вас зависи да разберете какво се е случило и да възстановите паметта си в опит да оцелеете. Докато правите това, вие сте преследван от неизвестно същество, което се храни със страха ви.

Riverbond също може да се оценява безплатно

Втората безплатна игра тази седмица е Riverbond. Тази игра има истински вид на Minecraft: големи блокове, изометричен изглед и блокови мечове и други оръжия. Играта може да се играе заедно с до четирима играчи и следователно е от полза за много играчи. Сега, когато играта е достъпна безплатно в Epic Games Store, има много нови играчи, които ще изпробват играта. Играта е страхотна и за соло. Играта беше налична преди на Nintendo Switch, Steam, PS4, Xbox One и Xbox Game Pass, но сега е нова в Epic Games Store.

Две безплатни игри за вземане от Epic Games Store

Феновете на безплатни игри без абонамент са добре с Epic Games. Epic раздава безплатни игри всяка седмица и не е нужно да правите нищо за това. За разлика от много форми за абонамент като Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold и Humble Choice, игрите наистина са напълно безплатни и остават ваши без формуляр за абонамент. В допълнение към седмичните безплатни игри, Epic има много други игри, които можете да вкарате безплатно. Epic Games Store също има голям списък с игри, които винаги са безплатни за игра. Те включват добре познати имена като Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania и League of Legends. Пълният списък с безплатни игри можете да намерите тук.

Epic Games раздава Amnesia: Rebirth и Riverbond тази седмица, но също така вече обяви безплатни игри за следващата седмица. Следващата седмица можем да поискаме Just Die already и Paradigm безплатно в Epic Games Store.

Забележка: можете да поискате безплатните игри само в периода между четвъртък 17:00 и точно една седмица след, но играта е и ще остане завинаги във вашия акаунт и безплатна за игра. Дори не е необходимо да изтегляте или играете играта, ако поискате играта през безплатния период, тя може да бъде изтеглена от Epic Games Store по всяко време след това.

Популярна тема