Топ футболистът Erling Haaland и Viaplay ще работят заедно

Съдържание:

Топ футболистът Erling Haaland и Viaplay ще работят заедно
Топ футболистът Erling Haaland и Viaplay ще работят заедно
Anonim

Норвежкият футболист Ерлинг Хааланд и шведската стрийминг услуга Viaplay сключиха многогодишно партньорство. Халанд в момента играе като нападател за Манчестър Сити и националния отбор на Норвегия. Той е един от най-желаните играчи в момента.

Това е и основната цел на първото сътрудничество в този скандинавски съюз между Haaland и Viaplay. Ще има документален филм, наречен Haaland - The Big Decision. В това Халанд е последван през лятото на 2022 г., през което, както го описва Viaplay, „беше трансферната цел на почти всеки европейски топ клуб“.

Това съответства на това, което излезе от сътрудничеството с Макс Верстапен. Viaplay вече има няколко документални филма за действащия шампион във Формула 1. Той може да бъде видян и в реклама за услугата, така че това може да се появи и за Haaland, в допълнение към всички други документални филми.

Много оплаквания относно Viaplay

Viaplay има права за излъчване на много различни спортове, но много зрители не са много доволни от това. Изображението по време на мачовете често е лошо, нещо, за което пазарен орган в Полша може да глоби услугата. Висшата лига, в която играе Халанд, също беше трудна за гледане миналия уикенд.

Популярна тема