Viaplay отново получава много критики, сега за футбола

Съдържание:

Viaplay отново получава много критики, сега за футбола
Viaplay отново получава много критики, сега за футбола
Anonim

Откакто Viaplay стартира в Холандия, почти всяка седмица има оплаквания относно услугата. Недоволството от качеството на изображението и коментарите във Формула 1 беше и е голямо. Но нещата изглежда не вървят толкова добре във Висшата лига и Бундеслигата.

Последните оплаквания относно Формула 1 бяха главно относно коментарите, но за футболните фенове това също е хит с качеството на изображението. Много хора, които се опитаха да следят Висшата лига този уикенд, не можаха да видят много и се оплакваха много от това в Twitter.

Висша лига само по Viaplay поточно предаване

Възможно обяснение, че футболът изглежда отново върви толкова зле, е, че можете да предавате поточно само мачовете. Формула 1 досега се показваше и чрез специален линеен телевизионен канал, така че не всеки, който иска да види състезанията, всъщност използва потока. С футбол можете само да предавате поточно, което може да увеличи натоварването на услугата.

В миналото на Viaplay понякога отнемаше много време, за да отговори на оплаквания. Изглежда, че се е подобрило много през последните месеци. В допълнение, изпълнителният директор посочи, че недоволните клиенти също имат право на възможно най-доброто обслужване, така че се надяваме, че качеството поне ще бъде разгледано бързо.

Популярна тема